Gytis Xd Parašė Gruodžio 7, 2017 Share Parašė Gruodžio 7, 2017 Kas čia per xujne? Kaip veikia šita Jūsų sukonstruota aim-bot sistema? Kokie dar blet double clickai nu pyzdiec, visada taip pat žaisdavau - agresyviai ir vikriai, bet niekada kituose serveriuose negaudavau ban'o. Bet čia, pas Jus, kažkokia mistine xujne. Dabar kaip loxas turiu laukt 2h, o jau įsijautęs buvau į žaidimą. Tiesiog paaiškinkit man, ką padaryti, kad nebefixuotų manęs anti cheat'as šitas Jūsų kurva ????/?? Ir nuimkit man mutą, bbž už ką jį gavau vpš. Tikriausiai gelele pasiskunde kad suka išvadinau, nors ten buvo tiesiog instinktyvus atsakymas iš nervų, nes mane nupiso. 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gytis Xd Parašė Gruodžio 7, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 7, 2017 Tai toks atsakymas? "Pisk nx"? Tai kaip suprantu, išvengti šitos nesąamonės neįmanoma, ane? Teks pastoviai baną gaut? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gytis Xd Parašė Gruodžio 7, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 7, 2017 pyzdiec nx užpisa, bet dėkui kad greit atrašėt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gytis Xd Parašė Gruodžio 7, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 7, 2017 bet vistiek nahui, nebūtų paprasčiau nuimti šitą anti cheata? Nu nx jo reik realiai? kurva blet suka. Mačiau kaip 3 iš eilės gavo baną, nors nixuja nečytina ir nk čj neužsibindinę, nes aš visiškai nieko nebindinu, rutuliukas padarytas kad bhopint galėčiau ( TIK į apačią sukant) ir visa kita DEFAULTAI. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gruodžio 7, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gruodžio 7, 2017 dazniausiai buna del peles, pvz daznas peles gedimas kad pradeda mouse1 double clickint... pasikeisk pele ir paziuret, o mute gavai uz izeidinejimus 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gytis Xd Parašė Gruodžio 7, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 7, 2017 Tada viskas aišku, manau dėl rutuliuko, nes sistema fixuoja kad per tam tikrą sekundės tarpą aš paspaudžiu "Jump" 3x greičiau nei įprastai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gruodžio 7, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gruodžio 7, 2017 pamazinu tau gag iki 1d. maziau izeidinek :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gytis Xd Parašė Gruodžio 7, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 7, 2017 (redaguota) O dėl bendravimo, ten paprasčiausi išsireiškimai, nes aš gyniausi nuo kitų toxic žaidėjų. Kokio bybio aš turiu tylėt jei ant manęs ima stumt? Aš pastačiau juos į vietą tiesiog, todėl jei ką įžeidžiau atsiprašau, nenorėjau :). Numkit mutą, jei dar kartą "prisiprašysiu", bus lemtinga visam gyvenimui tylėt, pažadu. Ačiū, Artai Redaguota Gruodžio 7, 2017 Gytis Xd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 7, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 7, 2017 loguos nelabai matos kad ant taves stume, o jei ir stume,mano manymu perdaug uzsivedei, jei kas blogai is kokio zaidejo puses patarciau ta zaideja tiesiog uzsiblokuot ir tada manau tokie dalykai neturetu pasikartot ir be jokiu mutu-gag galetum sau ramiai zaist.. 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas beautiful_lie Parašė Gruodžio 7, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 7, 2017 tas jūsų antičytas nuo day1 shit yra, taip ir gauna žmonės nereikalingus banus gerai, kad bent bhopą sutvarkėt 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas gedasXdd Parašė Gruodžio 8, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 8, 2017 21 valandas prieš , Gytis Xd said: Tada viskas aišku, manau dėl rutuliuko, nes sistema fixuoja kad per tam tikrą sekundės tarpą aš paspaudžiu "Jump" 3x greičiau nei įprastai. As su wheeldown bhopinu ir jokiu banu negaunu :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar