Jump to content
Create New...

PAAIŠKINKIT


Gytis Xd

Rekomenduojami pranešimai

Kas čia per xujne? Kaip veikia šita Jūsų sukonstruota aim-bot sistema? Kokie dar blet double clickai nu pyzdiec, visada taip pat žaisdavau - agresyviai ir vikriai, bet niekada kituose serveriuose negaudavau ban'o. Bet čia, pas Jus, kažkokia mistine xujne. Dabar kaip loxas turiu laukt 2h, o jau įsijautęs buvau į žaidimą. Tiesiog paaiškinkit man, ką padaryti, kad nebefixuotų manęs anti cheat'as šitas Jūsų kurva ????/?? Ir nuimkit man mutą, bbž už ką jį gavau vpš. Tikriausiai gelele pasiskunde kad suka išvadinau, nors ten buvo tiesiog instinktyvus atsakymas iš nervų, nes mane nupiso.

  • Suglumęs 1
  • Nusiminęs 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

bet vistiek nahui, nebūtų paprasčiau nuimti šitą anti cheata? Nu nx jo reik realiai? kurva blet suka. Mačiau kaip 3 iš eilės gavo baną, nors nixuja nečytina ir nk čj neužsibindinę, nes aš visiškai nieko nebindinu, rutuliukas padarytas kad bhopint galėčiau ( TIK į apačią sukant) ir visa kita DEFAULTAI.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

O dėl bendravimo, ten paprasčiausi išsireiškimai, nes aš gyniausi nuo kitų toxic žaidėjų. Kokio bybio aš turiu tylėt jei ant manęs ima stumt? Aš pastačiau juos į vietą tiesiog, todėl jei ką įžeidžiau atsiprašau, nenorėjau :). Numkit mutą, jei dar kartą "prisiprašysiu", bus lemtinga visam gyvenimui tylėt, pažadu.

 

Ačiū, Artai

Redaguota Gytis Xd
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

loguos nelabai matos kad ant taves stume, o jei ir stume,mano manymu perdaug uzsivedei, jei kas blogai is kokio zaidejo puses patarciau ta zaideja tiesiog uzsiblokuot ir tada manau tokie dalykai neturetu pasikartot ir be jokiu mutu-gag galetum sau ramiai zaist..

  • Pakeliam 2
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search