Jump to content
Create New...

Gytis Xd

Narys
  • Pranešimų skaičius

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

1449 profilio peržiūros

Gytis Xd's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

-5

Reputacija

  1. Gytis Xd

    pasiulymas #2

    :D :D Sveiku protu nesuvokiama, kaip gali zmogus to prasyti. Kokie dar blet kurva offisai? Assaultai???? :DDDDD Yra pigus latviski, lenkiski projektai, kuriuose sedi po desimt zmoniu ten ir zaisk tokius mapus. As asmeniskai, jei tureciau galimybe, PANAIKINCIAU NAHUJ visus cs_ mapus is viso zaidimo ir tik de_ palikciau. Isimtis butu nebent cs_italy, nes cia VIENINTELIS mapas, kuris yra logiskai isdestytas. Blet bachuru serve pilnai uztektu dust 2, cache, inferno, mirage, overpass ir train. Nu ir italy krw
  2. Gytis Xd

    PAAIŠKINKIT

    O dėl bendravimo, ten paprasčiausi išsireiškimai, nes aš gyniausi nuo kitų toxic žaidėjų. Kokio bybio aš turiu tylėt jei ant manęs ima stumt? Aš pastačiau juos į vietą tiesiog, todėl jei ką įžeidžiau atsiprašau, nenorėjau :). Numkit mutą, jei dar kartą "prisiprašysiu", bus lemtinga visam gyvenimui tylėt, pažadu. Ačiū, Artai
  3. Gytis Xd

    PAAIŠKINKIT

    Tada viskas aišku, manau dėl rutuliuko, nes sistema fixuoja kad per tam tikrą sekundės tarpą aš paspaudžiu "Jump" 3x greičiau nei įprastai.
  4. Gytis Xd

    PAAIŠKINKIT

    bet vistiek nahui, nebūtų paprasčiau nuimti šitą anti cheata? Nu nx jo reik realiai? kurva blet suka. Mačiau kaip 3 iš eilės gavo baną, nors nixuja nečytina ir nk čj neužsibindinę, nes aš visiškai nieko nebindinu, rutuliukas padarytas kad bhopint galėčiau ( TIK į apačią sukant) ir visa kita DEFAULTAI.
  5. Gytis Xd

    PAAIŠKINKIT

    pyzdiec nx užpisa, bet dėkui kad greit atrašėt.
  6. Gytis Xd

    PAAIŠKINKIT

    Tai toks atsakymas? "Pisk nx"? Tai kaip suprantu, išvengti šitos nesąamonės neįmanoma, ane? Teks pastoviai baną gaut?
  7. Kas čia per xujne? Kaip veikia šita Jūsų sukonstruota aim-bot sistema? Kokie dar blet double clickai nu pyzdiec, visada taip pat žaisdavau - agresyviai ir vikriai, bet niekada kituose serveriuose negaudavau ban'o. Bet čia, pas Jus, kažkokia mistine xujne. Dabar kaip loxas turiu laukt 2h, o jau įsijautęs buvau į žaidimą. Tiesiog paaiškinkit man, ką padaryti, kad nebefixuotų manęs anti cheat'as šitas Jūsų kurva ????/?? Ir nuimkit man mutą, bbž už ką jį gavau vpš. Tikriausiai gelele pasiskunde kad suka išvadinau, nors ten buvo tiesiog instinktyvus atsakymas iš nervų, nes mane nupiso.
  8. Labas Gytis Xd

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search