B3auty Parašė Lapkričio 27, 2017 Share Parašė Lapkričio 27, 2017 (redaguota) 1. Nick zaidime: B3auty2. Amzius N-18 : 233. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai): STEAM_1:1:543499914. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Taip5. Kokiame serveryje buvote? CS 1.6 - eurostrike.eu(3metus + head admin pareigos) grand.ax.lt (2metus), CSGO- cs-go.lt(~2metus)6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Kadangi esu dirbantis žmogus praleidžiu tiek kiek leidžia galimybės, kartais 1val., kartais 2 val. per dieną.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CSGO- 1-ąjame serveryje.8. Ka darytumete, jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Pirmiausia žaidėjas būtų įspėtas, o keiksmams pasikartojus, būtų taikomos sankcijos pagal esamas taisykles.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. -10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas, dar kazkas kas butu naudinga projektui...) Mielai prisidėčiau prie Event prizų fondo. Redaguota Lapkričio 27, 2017 B3auty 1 1 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
und3rfr4m3 Parašė Lapkričio 27, 2017 Share Parašė Lapkričio 27, 2017 :DDDD 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Lapkričio 27, 2017 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 27, 2017 (redaguota) Prieš nedraugiška kišasi ten kur nereikia. p.s. aktyvumo truksta kiek manyčiau dar. Neskaitant kad kitiems rašiai apie mane kad aš kažkoks nenormalus t.t. ko tikrai nederetu einant į adminus :/ (žaidejo aktyvumo laikas: http://stats.bachuruservas.lt/player_histories/sessions/4903) Redaguota Lapkričio 27, 2017 skycircle 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ gelele Parašė Lapkričio 27, 2017 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 27, 2017 1 2 1 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Lapkričio 27, 2017 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 27, 2017 Na isties abejoju, kad butu gera kandidate...+ Tik du kartus esu serve mates ir tai buvo vakar ir snd... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
B3auty Parašė Lapkričio 27, 2017 Author Share Parašė Lapkričio 27, 2017 Prieš 1 Valandą, skycircle said: Prieš nedraugiška kišasi ten kur nereikia. p.s. aktyvumo truksta kiek manyčiau dar. Neskaitant kad kitiems rašiai apie mane kad aš kažkoks nenormalus t.t. ko tikrai nederetu einant į adminus :/ (žaidejo aktyvumo laikas: http://stats.bachuruservas.lt/player_histories/sessions/4903) Juokingiausia, tai, kad tamsta adminas pats yra nepraustaburnis, įžeidinėjantis visus kas papuola, bet tai yra žmogaus "normalumas" pagal Jus gerbiamasis :) 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Lapkričio 27, 2017 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 27, 2017 44 minutes prieš, Roach Nigga said: Na isties abejoju, kad butu gera kandidate...+ Tik du kartus esu serve mates ir tai buvo vakar ir snd... ji pirmame serveryje, ne antrame, 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Problemas. Parašė Lapkričio 27, 2017 Veteranas Share Parašė Lapkričio 27, 2017 Aš UŽ. Ir tikrai matau Srv. ne taip kaip kiti kad rašo 2 kartus matė. Ir dar labai patiko kad ji pilnai sutinka PRISIDĖTI prie Event prizų fondo.. Nes mes tik norim kad žaidėjai būtų patenkinti :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Lapkričio 28, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Lapkričio 28, 2017 Pamirsom pakeist pranesima, jog pakankamai adminu siuo metu. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gruodžio 5, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gruodžio 5, 2017 tema rakinama, nebe i tema vaziuojat Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai