Jump to content
Create New...

B3auty

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Lytis
    Moteris

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

B3auty's Achievements

Private

Private (1/27)

-3

Reputacija

  1. B3auty

    B3auty į Admin

    Juokingiausia, tai, kad tamsta adminas pats yra nepraustaburnis, įžeidinėjantis visus kas papuola, bet tai yra žmogaus "normalumas" pagal Jus gerbiamasis :)
  2. 1. Nick zaidime: B3auty2. Amzius N-18 : 233. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai): STEAM_1:1:543499914. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Taip5. Kokiame serveryje buvote? CS 1.6 - eurostrike.eu(3metus + head admin pareigos) grand.ax.lt (2metus), CSGO- cs-go.lt(~2metus)6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Kadangi esu dirbantis žmogus praleidžiu tiek kiek leidžia galimybės, kartais 1val., kartais 2 val. per dieną.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CSGO- 1-ąjame serveryje.8. Ka darytumete, jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Pirmiausia žaidėjas būtų įspėtas, o keiksmams pasikartojus, būtų taikomos sankcijos pagal esamas taisykles.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. -10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas, dar kazkas kas butu naudinga projektui...) Mielai prisidėčiau prie Event prizų fondo.
  3. B3auty

    Snaigutė i Administratorius

    Na ką gi. Manau laikas pasireikšti ir man. Nesu admin ar kas, bet tiesiog ką galiu pasakyti apie anketos pareiškėją. Serveryje būnu maždaug 8-9 h per dieną, gal mažiau kartais, šią veikėją mačiau tik 3 kartus, ir visus tuos 3 kartus sugebėjo įsivelti į konfliktus, kabinėjosi prie poros žaidėjų, bandydama pasirodyti kažkuo ypatinga(bl*t jei iki ypatingos daug pievučių apdirbt). Jeigu ką steroras parašė yra tiesa, su tokia admine servui >>> конец<<<< . Matosi, kad ši anketa sukurta tam, kad maždaug "turėsiu admin, būsiu šūstra ir niekas man žodžio nepasakys" Toks asmuo niekada nesupras, kad ADMIN yra ne šiaip privilegijos, o didelė atsakomybė. Jeigu žmogus nesugebės atskirti čytų nuo gerų žaidėjų? Net man kartais būna labai sudėtinga atskirti čytą nuo gero žaidėjo, nors cso patirtis 12 metų, nes yra čytų, kurie sugeba labai labai gražiai užslėpti pagalbinių programų naudojimą.. :) O kas Liečia troli, labai apmaudu, kad toks žmogus, kuris save aukština dėl savo privilegijų- išvis čia yra, juokingiausia, kad Hexitas pvz pasakė tiesą JUODU ANT BALTO, kurią buvau parašius Troliui asmeniškai, iki tokios mano parašytos tiesos nesugebėjo nuo manęs atsikabinti dėl fb paskyros :D >>>Be to, rašyti nepažįstamai merginai imtymius dalykus, bei klausti imtymių dalykų...Troli Tavo manymu tai normalu? Ar tiesiog bandai pasitenkinti bent šitaip..<<<Kai troliui šią jo vadinamą "ereziją" parašiau, buvau išvadinta pasikėlusia kale, kurios nuomonė yra šūdo verta, kaip ir aš pati. Na dėkoju dabar viešai Tau už šią nuomonę, bet manau visam servui aišku,kad Tu dėl PYZDOS padarytum viską. O čia tik dar viena Tavo kekšytė, kurią bandai prastumti.. Kaip yra sakoma "Ranka ranką plauna".. Nors čia labiau būtų galima pasakyti, kad čia gerai burnytė veikia. :) PEACE.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search