kKkKkKk? Parašė Spalio 14, 2017 Author Share Parašė Spalio 14, 2017 Tai va istorija nutazinau batonas Rimvyda inferno mape pradejo putotis atsakiau ir svelniai gavau gaga o jis nieko negavo tai kas cia per nesamones? adminas manau domantaka buvo kur logiga pirmas pradejo atlepausis rekaut nieko negavo as gavau 0 logikos Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kKkKkKk? Parašė Spalio 14, 2017 Author Share Parašė Spalio 14, 2017 vietos taves vapse nerasyciau sedi ant soliuko su pumpt treningu tai ir sedek, o del but ramei tikrai nesileisiu kad kaimo jurgis man prota pistu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Spalio 14, 2017 Forumo Modas Share Parašė Spalio 14, 2017 Mielas Kkkkkkkk, pirma, rasai bsk ne ten kur reikia. Naujienu skiltis neskirta tokiems skundams ir, juolabiau, santykiu aiskinimams. Tikiu, kad tas gagas nera ilgas ir, tamsta, islauksi. O kaip ten is tikruju buvo nezinau, tegul domantaka pasako.... tiesiog, boys, nusiraminam ok :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kKkKkKk? Parašė Spalio 14, 2017 Author Share Parašė Spalio 14, 2017 geronimo jau is respo iseit ismokai?:] ::) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Spalio 14, 2017 ★Vip★ Share Parašė Spalio 14, 2017 Jei jau nori kazka iaiskint ir itikint ,tai turi ismokt manipuliuot ir galiu pasakyt jog sitam forume,tai nera sunku padaryt turbut todel jog cia puse zmoniu su logika nesueina. O ka galiu pasakyt apie gag/mute sistema,tai geriau nieko nerasyk tiems ,kurie turi mikrafonus ir sutaria su administratoriais, nes zinai friends is friends Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest domantaka Parašė Spalio 15, 2017 Share Parašė Spalio 15, 2017 Įrodyk, kad aš tave mutinau? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 15, 2017 Share Parašė Spalio 15, 2017 Jokio muto/gag web irasuose nera, bet galima uzdet uz toki izuluma Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest domantaka Parašė Spalio 15, 2017 Share Parašė Spalio 15, 2017 http://bachuruservas.lt/bans/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:10915977&Submit Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 15, 2017 Share Parašė Spalio 15, 2017 mute/gag uzdetas normaliai, savaite kaip ir priklausokkkkkkkk is pradziu ziurek i save kaip elgiesi, o po to i kitus ir toliau admin sprendzia ka bausti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kKkKkKk? Parašė Spalio 17, 2017 Author Share Parašė Spalio 17, 2017 Art tai ka tu sneki man net juokas paime dabar perskaiciau jei nutazinau viena lavona ir pradejo jis man prota pist tipo turiu nusileist ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kKkKkKk? Parašė Spalio 17, 2017 Author Share Parašė Spalio 17, 2017 Kas jis cia per prezindetas servo ar kas toks? dar siukles man proto nepapis tik sakau kad teisybes nera kodel tada jis nieko negavo nes jis koliojosi ir pats pradejas? del to kad adminams i sikna sulindes ar kaip cia suprast? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 17, 2017 Share Parašė Spalio 17, 2017 Tai jei kazkas tave uzkabino tu manai kad turi pilna teise kirst atgal ir kaip nori izeidinet ? dejapasak gedo, rimvis laiku pabaige, o tu toliau bangas keliai ir provokavai, stai ir rezultatas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar