vex Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 gerai saudau, gavau bana :D :D geronimo sake demo perziures dar pridure kad mane stebejo 5 adminai (koks as populiarus), perziurejas nieko neatrase dingo ir istryne bano reason (aimlock) bet banas tai yra :D o cia visus kurie gerai saudo baninat? Kad nebutu gerai zaidzianciu? nes cia visi stovi vietoj ir tuos *sick* fragus tikrai nesunku rinktis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 seip as irgi ziurejau, tai idomiai saudaika gali papasakot apie savo acc, cia main tavo ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vex Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 [quote author=Art link=topic=1674.msg21036#msg21036 date=1503510660]seip as irgi ziurejau, tai idomiai saudaika gali papasakot apie savo acc, cia main tavo ?[/quote]dabar main, cesa pradejau vel losti po 2 metu pertraukos. Losdavau pagrinde ESEA jei kam idomu buvau globalas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vex Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 tai jus saika darykit isvadas ar paliksit ta bana kad gerai saudau, ar atbaninsit. Nes pats kaip ir nezinau to jusu verdikto. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 verdiktas labai paprastas, geriausiu atveju galiu sumazinti bana iki 2men, naujas acc, niekas nepazysta taves, o tokiu globalu pilna, kurie ateina is niekur ir saudo vejus.kadangi savo main acc kazkur pasikes, pakeisiu tau bana i 2 men, jei per ta laika vac nepasigausi, galesi bandyti vel zaisti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vex Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 speedas mane pazysta Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vex Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Author Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 :D :D :D dar tas geronimo dejo man mute uz nieka nuimti admina! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Forumo Modas Share Parašė Rugpjūčio 23, 2017 Laba, muta uz nieka, nu kad uzknisai visus snekedamas (padeku susilaukiau po mutuko) tai nieko nuostabaus kad gavai. Juk galu gale visai trumpam. Po jo seke labai grazus tavo zodziai adminu atzvilgiu tad dar ir pamaloninau gagu. Anyway, buvai itartinas del saudymo, bet neesi toks WOOOW CYTAS kad as, budamas tikrai ne top skilled, galeciau banint. Aciu Artui uz help ir kitiems buvusiems, kad zvilgtelejo. Del to taip ir uzsitese. Verdiktas priimtas, aciu uz demesi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar