★Vip★ skycircle Parašė Gegužės 12, 2021 Author ★Vip★ Share Parašė Gegužės 12, 2021 + Rep @s0luti0n nesigailėjau savo rekomendacija į admin, iki šiol net žaidžia. Atranka į admin by s0luti0n Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas miCe Parašė Gegužės 17, 2021 Veteranas Share Parašė Gegužės 17, 2021 +rep nasos, geras vaikis 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Gegužės 20, 2021 Veteranas Share Parašė Gegužės 20, 2021 +rep feja,labai gera admine. 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Gegužės 23, 2021 CS2 Admin Share Parašė Gegužės 23, 2021 +REP NoSS , nes (Private) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
NoSSuS Parašė Gegužės 28, 2021 Share Parašė Gegužės 28, 2021 +rep rivenui bei recui už kova prieš alkoholį. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas miCe Parašė Gegužės 29, 2021 Veteranas Share Parašė Gegužės 29, 2021 +rep pikčiūrna, kad neliūdėtu ;d 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Andręęęę Parašė Gegužės 29, 2021 Veteranas Share Parašė Gegužės 29, 2021 -rep Rec kelinta karta yra cheatas su visiskai fresh acc ir jis nei praso main nei ziuri ar cheat . Visiskai useless adminas 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Gegužės 31, 2021 CS2 Admin Share Parašė Gegužės 31, 2021 On 2021-05-29 at 20:33, Andręęęę parasė: -rep Rec kelinta karta yra cheatas su visiskai fresh acc ir jis nei praso main nei ziuri ar cheat . Visiskai useless adminas srr, kad servery 20 žmonių ir nepažiūriu būtent to čiūvelio, kuris tau įtartinas, matai nejasną čiuvelį gali pasakyt, o ne parašyt "!admins", pasinervint ir toliau žaist, o paskui forume skųstis 😄 Aš tavo minčių neskaitau, atleisk.. 5 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Gegužės 31, 2021 Veteranas Share Parašė Gegužės 31, 2021 +rep rec Aktyvumas nice tiek serve tiek bx discorde. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ domantaka Parašė Gegužės 31, 2021 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 31, 2021 -rep trollis, nebe daro eventu 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Kami Parašė Gegužės 31, 2021 Share Parašė Gegužės 31, 2021 -rep Rivenas už free mute. 4 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Birželio 1, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 1, 2021 +rep tuzas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Birželio 1, 2021 ★Vip★ Share Parašė Birželio 1, 2021 +rep dede solutionas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Birželio 2, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 2, 2021 -rep rec nepriziuri servo :c 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Birželio 10, 2021 CS2 Admin Share Parašė Birželio 10, 2021 +REP Fėja /\ 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas miCe Parašė Birželio 10, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 10, 2021 +rep rec uz aktyvuma 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Birželio 11, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 11, 2021 +rep rec,nes balsas kaip pas 50metu vyra 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
NoSSuS Parašė Birželio 11, 2021 Share Parašė Birželio 11, 2021 +rep mice grazus berniukas 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Birželio 14, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 14, 2021 (redaguota) +rep @NoSSuS girdejau global elite ranko 😉 Redaguota Birželio 15, 2021 xadas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas MajiN1 Parašė Birželio 15, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 15, 2021 +rep tuzas,pasisveikino 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
FeraLol Parašė Birželio 16, 2021 Share Parašė Birželio 16, 2021 -rep "rrrrrr" administratorui,kuris toleruoja provokacijas,bei diskriminacijas bei neatsizvelgia i kitus ir naudoja dvigubus standartus. Šiandieną atėjau su draugu žaisti jūsų serverį "#2" kuriame atėjas meginu linksmintis ir pažiurėti ka žmonės pamanys apie mane jeigu aš pirmą kartą nekalbesiu o tiesiog rašysiu frazę "aš godas' žiurėjau reakcijas.Vakar irgi tapati dariau.Panašiai apie šį laiką Mirage map'e pamačiau,diskriminacija.Žmogus nuo praito map užpykes ant manes susiaudrines mane pradėjo keikti aišku aš pradėjau keikti atgal bet ant galo mane užsimutino ir toliau pradėjo atsiprašant šūdais mėtytis.Ir panašiai žinodamas kad neikasiu jam su žodžiais paskui žaidžiau žaidima sakiau visiem kad "aš godas" užtilo viskas čiki ir panašiai kol nepradėjo kito žaidėjo du žaidėjai kolioti,įžeidinėti trugdyti žaisti.Admin buvo online nieko nedaro meginau apginti.Prasidėjo kaip lietuvoje įprasta bazaru kovos.Aš daviau rimtai bazaro jiskažka pamekšleno.Aš gavau mute su apsiramink o kitas žaidėjas nieko negavo.Ir čia pajutau neiteisybę aišku suprantu ir admin,nereikia toxic community bet aš gindamas bazarinau.Paskui net žaidėjai sunerimo ir pamate kad tik mane mutino vienas iš jų net sake "blogai padarei" o admin buvo nusispjauti.Ir mane ne mute ar ne gag įžeidė nei žodžiai bet kaip žmogus megindamas atstovauti už projekto ginima naudoja dvigubus standarus ir panašiai.Tipo aš tik dvi dienas pabuvau serve tai aš niekas kas ilgiau gali bazarint kaip suprantu?...Norėčiau gauti atsakyma bent į šita nusiskundimą. P.S Nei meginu nuimt jam admin nei ka tegul zaidzia su tuo admin.Bet jeigu baudzia baudzia abu.Nes konflikto vienas zmogus tikrai nesudarys.Dialoge yra du zmones ne vienas ;P 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
fizZy Parašė Birželio 18, 2021 Share Parašė Birželio 18, 2021 +rep rec duxas 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Birželio 21, 2021 CS2 Admin Share Parašė Birželio 21, 2021 +rep nos, nes duoda /\ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
metafora Parašė Birželio 22, 2021 Share Parašė Birželio 22, 2021 +rep rec, niekada nepataiko 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Kitty Parašė Birželio 26, 2021 Share Parašė Birželio 26, 2021 +rep reckriver 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar