Original Parašė Spalio 4, 2012 Author Share Parašė Spalio 4, 2012 Laikas atgaivinti foruma :]. Dekit savo simpatijas... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Chujovas-nikas Parašė Spalio 5, 2012 Share Parašė Spalio 5, 2012 Ką tu neturi savo merginos kad į tokia dar žiūri ? ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Lapkričio 21, 2012 Share Parašė Lapkričio 21, 2012 Nu jo,matyt čia tik tavo svajonė xD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Lapkričio 21, 2012 Share Parašė Lapkričio 21, 2012 Ieškok realios merginos,internetinėm nepasitenkinsi:D Nebent ranka darbuojies. :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Bandau išmokti žaisti Parašė Lapkričio 21, 2012 Share Parašė Lapkričio 21, 2012 Maniškė nors ir ne laidinė , vistiek gražesnė ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Lapkričio 21, 2012 Share Parašė Lapkričio 21, 2012 Upsas - kaip ir visur savo nesąmonės kiša ir kuria be reikalo kitus acc tinklalapio.... Tik užkrauna vietos durnelis...Trinkit postus arba trinkit temą. Apteršė...Čia pasakysiu tiems kurie nežino, kas čia?[i][b]Čia savo dienos mergina keliate ir dalinatės, renkate geresne. Nesvarbu, tai laidine ar ne...Bet ne terškite paistalais savo forumą/postą.[/b][/i][move]Jei norite, galite kurti temą. Mano skiltyje. Aš paprašysiu pakeistu pavadinimą.Tai bus jums nesuteršta tema ir bus prižiūrėta, nuo kvailių...[/move] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Lapkričio 23, 2012 Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Tau negera gal? :D tu mane upsu laikai? Nebejuokink žmonių,galvoji tas upsas neturi daugiau ką veikt tik kitų acc kurt? Tu gal nebegerk :D išvis pasigydyt tau reikia. Dar to nebuvo,kad mane laikytų kitu žmogum... :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Lapkričio 23, 2012 Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Pamastyk ką šneki blt.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Eclipsiukas Parašė Lapkričio 23, 2012 Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Dar sugalvot reikia tokia nesamone :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Lapkričio 23, 2012 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Dėja,Tomukai labai susimovei,čia tikrai ne upsas,tad užtilk pagaliau su savo nesamonėm. :D Jeigu manai,kad čia pasirodei labai kietas tai labai klysti,šmeiži upsą net nežinodamas kaip yra ištikrūjų. Gaila man tavęs ereli.. :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Lapkričio 23, 2012 Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Jus tikrai eikit atgal į "Durnina" čia jus kažkuo norit pasirodyti kažką apšmeižti ar pažeminti galbūt.Jums gi ne išeina ;/ Tai kam toliau čia kažką įrodinėti, jus tik patys pasirodysit durnelių vietoje...Vienas sako, kitas vėl kažką bando pridėti. Viskas ir taip aišku ir net meluoja... Jus visiškai esat nesamprotaujantis jaunimas... ;/Gal jus eikit į skype ir toliau ten meilės laidines temkit... ;/ soriukas jei užgavau ;/Galit teisintis ar panašiai, sakyti nebūtų dalykų ar dar ką nors sugalvoti...Man visiškai nerūpi jūsų nuomonė ir ką jus šnekat nesąmonės. Jus tikri vaikai, tai kad eikit smėlio dėžę rausti....Oj turbūt ir vėl įsižeidė porelė kurios niekas nepamato ir neduoda dėmesio, kaip blogai... ;/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Lapkričio 23, 2012 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Gydykis Tomai tikrai. :) tau čia reiktų į durnyna ne mum :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Baihu Parašė Lapkričio 23, 2012 Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Nesiruošiu kažko ilgai atrašinėti debilui, tik noriu pasakyti, kad savo nevykusio gyvenimo gali neaprašinėti, Tomuk ;) Negavai tu dėmesio su savo laidine meile, tai čia jau tavo bėdos, o ne mano. O jeigu tu, debile, manai, kad Eclipsiukas, ar koks ten, esu aš, tai... Didesnių debilų nematęs... Kad toks pats avataras, koks buvo mano pats pirmas, tai nereiškia, kad ten aš... Ir tas avataras yra paimtas iš šito webo... Galima pasirinkti.Tiesą pasakius nustebau, kad net nežinojai. Juk subinlaižys esi, viską išnaršęs, kad tik rastum būdą adminam sulįst į subinę, kad gautum adminą serve ar webe. O dabar... Net tokio dalyko nežinai :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Lapkričio 23, 2012 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Pasvajok -.- Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Baihu Parašė Lapkričio 23, 2012 Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Svajoju ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Lapkričio 23, 2012 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 23, 2012 Svajot niekas nedraudžia. :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Velniuke Parašė Lapkričio 24, 2012 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 24, 2012 :P Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Original Parašė Vasario 17, 2013 Author Share Parašė Vasario 17, 2013 [img]http://thechive.files.wordpress.com/2012/09/beautiful-women-2.jpg[/img] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Liepos 12, 2013 Share Parašė Liepos 12, 2013 Pasvajok -.- Ohohohohhohooo nauji dzinsai ^^ , tokie sexai :D:D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Original Parašė Liepos 30, 2013 Author Share Parašė Liepos 30, 2013 http://starsmedia.ign.com/stars/image/article/101/1016955/the-babes-of-summer-movies-20090821023824532-000.jpg Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Gegužės 16, 2018 Share Parašė Gegužės 16, 2018 http://steamcommunity.com/profiles/76561198177128791/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 8, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 8, 2018 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Birželio 9, 2018 Share Parašė Birželio 9, 2018 On 6/8/2018 at 23:42, deivius1 said: :D tai dar 2011 metu temas prikelkite bet cia aktuali tema ir siai dienai. Why not. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 11, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 11, 2018 uch tos akutes x) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Svečias Parašė Birželio 11, 2018 Share Parašė Birželio 11, 2018 9 minutes prieš, Movie2k said: uch tos akutes x) primena man gelele Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar