Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Rekomenduojami pranešimai

Guest Chujovas-nikas
Parašė

Ką tu neturi savo merginos kad į tokia dar žiūri ? ;D

• 1 month later...
Guest Bandau išmokti žaisti
Parašė

Maniškė nors ir ne laidinė , vistiek gražesnė ;D

Parašė

Upsas - kaip ir visur savo nesąmonės kiša ir kuria be reikalo kitus acc tinklalapio.... Tik užkrauna vietos durnelis...
Trinkit postus arba trinkit temą. Apteršė...

Čia pasakysiu tiems kurie nežino, kas čia?

[i][b]Čia savo dienos mergina keliate ir dalinatės, renkate geresne. Nesvarbu, tai laidine ar ne...
Bet ne terškite paistalais savo forumą/postą.[/b][/i]

[move]Jei norite, galite kurti temą. Mano skiltyje. Aš paprašysiu pakeistu pavadinimą.
Tai bus jums nesuteršta tema ir bus prižiūrėta, nuo kvailių...[/move]

Parašė

Tau negera gal? :D tu mane upsu laikai? Nebejuokink žmonių,galvoji tas upsas neturi daugiau ką veikt tik kitų acc kurt? Tu gal nebegerk :D išvis pasigydyt tau reikia. Dar to nebuvo,kad mane laikytų kitu žmogum... :D

• ★Vip★
Parašė

Dėja,Tomukai labai susimovei,čia tikrai ne  upsas,tad užtilk pagaliau su savo nesamonėm. :D Jeigu manai,kad čia pasirodei labai kietas tai labai klysti,šmeiži upsą net nežinodamas kaip yra ištikrūjų. Gaila man tavęs ereli.. :D

Parašė

Jus tikrai eikit atgal į "Durnina" čia jus kažkuo norit pasirodyti kažką apšmeižti ar pažeminti galbūt.
Jums gi ne išeina ;/ Tai kam toliau čia kažką įrodinėti, jus tik patys pasirodysit durnelių vietoje...
Vienas sako, kitas vėl kažką bando pridėti. Viskas ir taip aišku ir net meluoja... Jus visiškai esat nesamprotaujantis jaunimas... ;/
Gal jus eikit į skype ir toliau ten meilės laidines temkit... ;/ soriukas jei užgavau ;/

Galit teisintis ar panašiai, sakyti nebūtų dalykų ar dar ką nors sugalvoti...
Man visiškai nerūpi jūsų nuomonė ir ką jus šnekat nesąmonės. Jus tikri vaikai, tai kad eikit smėlio dėžę rausti....

Oj turbūt ir vėl įsižeidė porelė kurios niekas nepamato ir neduoda dėmesio, kaip blogai... ;/

Parašė

Nesiruošiu kažko ilgai atrašinėti debilui, tik noriu pasakyti, kad savo nevykusio gyvenimo gali neaprašinėti, Tomuk ;) Negavai tu dėmesio su savo laidine meile, tai čia jau tavo bėdos, o ne mano. O jeigu tu, debile, manai, kad Eclipsiukas, ar koks ten, esu aš, tai... Didesnių debilų nematęs... Kad toks pats avataras, koks buvo mano pats pirmas, tai nereiškia, kad ten aš... Ir tas avataras yra paimtas iš šito webo... Galima pasirinkti.
Tiesą pasakius nustebau, kad net nežinojai. Juk subinlaižys esi, viską išnaršęs, kad tik rastum būdą adminam sulįst į subinę, kad gautum adminą serve ar webe. O dabar... Net tokio dalyko nežinai :/

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 years later...
  • 4 weeks later...
Parašė
On 6/8/2018 at 23:42, deivius1 said:

:D tai dar 2011 metu temas prikelkite

bet cia aktuali tema ir siai dienai. Why not.

Parašė
9 minutes prieš, Movie2k said:

uch tos akutes x)

Screenshot_2018-06-10-20-24-12.png

primena man gelele

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search