Hon Parašė Birželio 25, 2017 Author Share Parašė Birželio 25, 2017 Sveiki VisiPries 4 ar 5 dienas as gavau mute ir gaga ant savo accounto del to ,kad pasakiau "izeidima". Banas buvo MENESIUI nors taisyklese yra parasyta ,kad uz izeidinejimus buna LOW banas. Tikiuosi Profesorius pasiaiskins uz savo nesamones. BY THE WAY - As buvau kalbejes su profesoriumi ,bet jis mane trubut uzmutino ,nes neziuri i mano zinutesAciu Uz Jusu Demesi! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Birželio 25, 2017 zinau uz ka gavai, esi vertas tos bausmes realiai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
FaVoRiiT Parašė Birželio 25, 2017 Share Parašė Birželio 25, 2017 Izeidinejimus, nepagarba zaidejam, vipam, administratoriam... (Low-high)Tavo atveju galima buvo ir daugiau uzdet Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Birželio 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Birželio 25, 2017 Thursday, June 22, 2017DaTrolerprofesoriusmanmutepiso: labas profesoriauDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: Profesoriau turiu problemaDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: tikiuosi jus tai pamatysiteDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: Jus mane uzmutinote 28 dienomProfesorius: ir?DaTrolerprofesoriusmanmutepiso: uz tai ,kad pasakiau ,cituoju - Nori gert pieno is mano speneliuDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: perskaites taisyklesDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: jus turejote man duoti lowDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: o ne highProfesorius: speneliu?DaTrolerprofesoriusmanmutepiso: taipProfesorius: tu mane durnu laikai ?DaTrolerprofesoriusmanmutepiso: neProfesorius: ner ka kalbetDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: taigi prisimeniDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: mykoliukasDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: Tai gali man mute pamazinti prasauDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: as nenorejau nieko izeistiDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: tik prajuokintiProfesorius: juokai nekokie :DDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: As atsiprasau poneDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: tik labai prasau pamazinti muteDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: Man sitas serveris labai patinkaDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: plsssDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: gali bent mute nuimti is chatDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: gali palikti mute ant voice jeigu noriDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: as nenoriu buti aiskintojas ,bet manau tu nesilaikiai taisykliuDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: izeidinejimas - LOWDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: TU DUHASDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: EIK NXDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: PYDARASDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: AS PADARYSIU VISKADaTrolerprofesoriusmanmutepiso: KAD VISI SUZINOTUDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: KAIP TU MUTINI NETEISINGAIDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: SEKMESDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: KRWDaTrolerprofesoriusmanmutepiso: PYDARASDaTrolerprofesoriusmanmutepiso has changed their name to DaTroler ADD ME.Profesorius: tu pasakej kad as galesiu piena is tavo bibio pagert ir neprisigalvok gavai zinai uz kaDaTroler ADD ME: eik nxDaTroler ADD ME: duhasDaTroler ADD ME: lowDaTroler ADD ME: banasDaTroler ADD ME: pydarasDaTroler ADD ME: pasiskusiu lolDaTroler ADD ME has changed their name to vitaliko vaiko vaiko vaiko vaika.vitaliko vaiko vaiko vaiko vaika is now Online.http://steamcommunity.com/id/royalinthehouse/manau nusipelne ir dar galvojas ar nepermazai daviau... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Birželio 25, 2017 Share Parašė Birželio 25, 2017 as irgi buciau dejas maziausiai menesiHon susimastyk kaip sneki ir ypac pries admina, jei dar kabinsi akis, gali bausme padideti.ismok pamoka ir buk draugiskesnis, jei nepasikeisi - kitas mute gali buti ir permanent Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest v1tal1k Parašė Birželio 26, 2017 Share Parašė Birželio 26, 2017 O paskui kai as dedu mute ar gag tokiem tai man minusus duoda ha😂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Steror Parašė Birželio 26, 2017 Share Parašė Birželio 26, 2017 [quote author=deivius1 link=topic=1583.msg19895#msg19895 date=1498464966][quote author=v1tal1k link=topic=1583.msg19891#msg19891 date=1498459334]O paskui kai as dedu mute ar gag tokiem tai man minusus duoda ha😂[/quote]Matai, tu dedi mazdaug 200x ilgiau nei turetum. Netgi ikyrus bei neisaukleti vaikai nusipelno antro sanso. Kaip bebutu jis yra zaidejas ir musu tikslas yra jos pamokint ir nubaust taip kad jie pasimoke to nedarytu. Tu jos nubaudi taip kad jie nebeateis I serva, truputi pamastymui duodu tau.[/quote]Nežinau dėl to „mazdaug 200x ilgiau nei turetum“, bet man tai dėjo maždaug x100 mažiau nei turėtų.. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD P.S. Ačiū :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Steror Parašė Birželio 27, 2017 Share Parašė Birželio 27, 2017 [quote author=deivius1 link=topic=1583.msg19905#msg19905 date=1498492251]Jis darba atlieka gerai, aktyvus, zino ka daryt bet va kaikuriais atvejais[u][b][color=red][size=18pt] toxic zaidejus[/size][/color][/b][/u] uzmutina minutei o paprasta vaika kuris nezino kas cia bosas 5 metam.[/quote]Ohh kaip ačiū Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar