Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Mantelis | Anketa .

Rekomenduojami pranešimai

Parašė

1. Nick zaidime  [color=red]ムMantelis[/color]
2. Amzius N-18  [color=red]23[/color]
3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) [color=red]STEAM_1:1:83780891[/color]
4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? [color=red]Taip esu buves .[/color]
5. Kokiame serveryje buvote? [color=red]Bachuru serveryje , CS:S / CS:GO . [/color]
6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? [color=red]Na praleisdavau kadaise labai ilga laika , bet nusprendziau sugryzti ir jai man bus vel patiketos pareigos administratoriaus , tai butinai uzsilaikysiu iki 4valandu per diena serveryje .[/color]
7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) [color=red]CSGO[/color]
8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona?[color=red] Na kaip ir anksciau daryciau , perspeciau kelis kartus pries duodamas mute . [ Ne visiem uztenka pasitaisyti vieno papeikimo , tad visada vadovaujuos 2  ][/color]
9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. [color=red]-[/color]
10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? [color=red]Galiu priziureti forumus , eventa viena kita surengti galeciau , bet reikia investuoti siektiek i inventoriu savo .[/color]

Parašė

[quote author=CrissCross link=topic=1545.msg19341#msg19341 date=1496688257]
Ne nauju admin o kick is 1 serwo idet tada maziau reikes ieskot adminu kuris online
[/quote]

praktika parode kaip visi verke del to kick vote, nes daug kas is lempos meta kickvote ir visi spaudzia yes vien del smagumo
tikrai geriau nebus

Parašė

[quote author=LittleOne link=topic=1545.msg19344#msg19344 date=1496690134]
[quote author=Art link=topic=1545.msg19337#msg19337 date=1496685072]
as jo net neatsimenu, kada jis buvo admin ?
[/quote] nebuvo jis admin
[/quote]

tai kokio velnio jis raso kad buvo ? ;D

Parašė

Taip , neesu as toxic pirmas dalykas , o rami asmenybe .
Antras dalykas , taip esu buves CSGO ir CSS adminas . :)
Tad jai nepamenat , nereiskia , kad nebuvau .
BE PAVYDO SCENU BACHURAI

• ★Vip★
Parašė

[quote author=iMantelis link=topic=1545.msg19351#msg19351 date=1496745324]
Taip , neesu as toxic pirmas dalykas , o rami asmenybe .
Antras dalykas , taip esu buves CSGO ir CSS adminas . :)
Tad jai nepamenat , nereiskia , kad nebuvau .
BE PAVYDO SCENU BACHURAI
[/quote] as jau girdejau koks tu ne toxic , kai uzmutinau jau bent 3 kartus. ir vis nepasimokai

Parašė

greiciausiai ne tu, be taves dar kokie 3 manteliai losia ;D

• 4 weeks later...
  • ★Vip★
Parašė

Gi nueikit i balso apribojimus iveskit steam id ir pamatysit jog neturejo nei gag/mute jis. Nebent pasikeites steam accounta losia :) ir btw pamirsau paminet jog negrazei tos 6valandos atrodo :)

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search