Jump to content
Create New...

wOlf

Narys
  • Pranešimų skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

wOlf's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. wOlf

    wOlf anketa

    Pripratęs prie 1.6 gag'o :D Soriukas ;) Kai atsinolaifinęs 1.6 8 metus tai.. :D O dabar cs go nolaifint bandau ;)
  2. wOlf

    Mantelis | Anketa .

    už, draugiškas Mantelis
  3. wOlf

    wOlf anketa

    kam gagint? Jei nebausi tuos, kurie per mic keikiasi, žinoma ten dėl neįžeidžiančių keiksmažodžių nemūtint, bet jei tie keiksmažodžiai yra įžeidžiantys, ir įžeidžia kita žaidėją, tai žinoma, bet kuriuo atvėjų mutint. :)
  4. wOlf

    wOlf anketa

    [quote author=deivius1 link=topic=1542.msg19267#msg19267 date=1496076862] Jau turim wolfa admina, irgi autistas, irgi vaikas be 18 metu. As pries. [/quote] Turit ta wolfa adminą, tai nereiškia, kad aš būsiu autistas :D Gal pagal metus aš ir vaikas, bet protauju tikrai ne kaip 13 kametis ar 14kinis, tai.. žmonės skirtingi, nevienodi.
  5. wOlf

    wOlf anketa

    1. Nick zaidime [b]wOlf^[/b] 2. Amzius N-18 [b]16, žinau, kad N18 bet bandau laimę, galbūt pasiseks :D [/b] 3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) http://steamcommunity.com/profiles/76561198381536774 4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? [b]Taip, esu buvęs [/b] 5. Kokiame serveryje buvote? [b]eware [/b] 6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? [b]Nesu visdar senbuvis, bet jau normaliai žaidžiu šitame projekte, galima sakyti nolaifinu :D [/b] 7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) [b]CS GO #2[/b] 8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? [b]Išpradžių jo negaginčiau, pirmu atvėjų jį perspėčiau, o su antru įspėjimų gaginčiau. [/b] 9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. 10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas, dar kazkas kas butu naudinga projektui...) [b]Manau, skirisu forumo prižiūrėjimas, bei eventų rengimai, nes esu kūrybingas vaikis, tai galėsiu ir pravęst eventuką. [/b]
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search