Forumo Modas geronimo Parašė Gegužės 22, 2017 Author Forumo Modas Share Parašė Gegužės 22, 2017 Sveiki, na galbut nieko naujo nepasakysiu, galbut tai tiesiog nereiksminga beda, bet va...[b]Pirmame serveryje[/b] mape aim_ak47_colt, galima nesunkiai islipti is mapo, nukeliauti po juo (ta jau ne vienas zino) ir blogiausia, kad is apacios galima nesunkiai saudyti taves nematancius priesininkus. :P Just saying... aisku zaidziant iprasta game sunku nepastebetam ispilti is mapo, taigi tai nera didele beda, bet tai [b]KAIP IR BUGAS[/b] todel rasau.Fotkese matosi kaip islipti ir kaip ten viskas... (tikiuosi foto atsidaro xd) http://imgur.com/a/eAxfzHave a nice day ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Gegužės 22, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 22, 2017 na sitas jau daug kam zinomas mano klaida buvo kai rinkau mapus naujus tad galima isimt jai netinges Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Gegužės 22, 2017 Share Parašė Gegužės 22, 2017 man irgi idomu kaip jis speja i buga ilyst jei mapas atviras ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Gegužės 22, 2017 Author Forumo Modas Share Parašė Gegužės 22, 2017 As cia tik parasiau kad taip imanoma, bet mano nuomone mapas geras ir siaip [b]galetume dar pora aim mapu pridet i serva kol dabar tokie sunkus laikai tam pirmam servui[/b] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai