Veteranas Problemas. Parašė Vasario 24, 2017 Author Veteranas Share Parašė Vasario 24, 2017 1. Nick zaidime: Problemas2. Amzius: 203. STEAM_ID: STEAM_0:1:1108942614. Ar esate kada nors buve administratoriumi?: Taip esu5. Kokiame serveryje buvote?: Playcsgo.eu, CsRk.lt6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose?: Minimum bent 2h per diena. 7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti?: CS:GO #2 Nes Aš ten dažniau būnu.8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Pirma Mute. po to pagal aplinkybes. ( Pvz keiksmai jau sms. vadinasi dar + ir gag )9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick: Nera10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo?: forum priziurejimas, Galima finansine parama. Toliau ko paprašysit, ką galėsiu tą padėsiu.Ps* Galima plačiau apklausa ts, Discord, skype. Jai norit sužinoti daugiau apie mane. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Feidi Parašė Vasario 25, 2017 Share Parašė Vasario 25, 2017 Nei kart serve nemaciau :/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Problemas. Parašė Vasario 25, 2017 Author Veteranas Share Parašė Vasario 25, 2017 Vadinasi mažai laiko ten praleidi. Arba nesusimatom :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Vasario 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Vasario 25, 2017 Nzn kas tu toks Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Vasario 25, 2017 Share Parašė Vasario 25, 2017 esu viena karta mates, bet neturiu nuomones Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest GennyS Parašė Vasario 25, 2017 Share Parašė Vasario 25, 2017 Nesu pastebėjęs Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Marrihuana Parašė Vasario 25, 2017 Share Parašė Vasario 25, 2017 Mates ne vieną kartą aš nieko prieš. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Feidi Parašė Vasario 25, 2017 Share Parašė Vasario 25, 2017 Šiaip dabar geriau prisiminus ir aš matęs xd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Vasario 26, 2017 ★Vip★ Share Parašė Vasario 26, 2017 Maciau tik per eventa. O pirmam serve turbut esi retas svecias. Susilaikysiu, nes mazai temaciau :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Problemas. Parašė Vasario 26, 2017 Author Veteranas Share Parašė Vasario 26, 2017 Losiu tik #2 :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Vasario 26, 2017 ★Vip★ Share Parašė Vasario 26, 2017 turiu savo nuomone kiek snekejau su situo zmogum, as uz kaip admina Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rycka2001 Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 Tinka ! ;) :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Dynamic Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 + nieko prieš Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GV9 Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 uz,daznai buna 2 serve, tikrai aktyvus, uz Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Garis Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 ciuju Bachuras noralus, tad remiu ji i Adminus :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Logacius Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 Prašo komentarų, nu tai duosiu.Man gi negaila ;) ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Farshka Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 Mldc čiuvelis, draugiškas ir manau kad tikrai turėtų būti Adminu 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProxeN Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 Uz, atrodo geras, mandagus bei malonus. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Kunigelis Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 Sveiki, noriu isreiksti savo nuomone apie si veikeja.Pakalbejes su juo as pasiradariau gera itaka ir manau, kad jis yra skirtas buti adminu. PS sorry kad ne LT raides. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Steror Parašė Vasario 27, 2017 Share Parašė Vasario 27, 2017 Neturiu nieko prieš, malonus, bendraujantis, padedantis, gan aktyvus - aš UŽ ! <3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai