Jump to content
Create New...

Praeivis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lietuva, Vilnius
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Praeivis's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. Praeivis

    Ban'as (Permament'as)

    Na, nežinau, kokius įrodymus , jums čia ir pateikinėt, tačiau paskyra buvo nulaužta maždaug prieš 3-4 mėn. Tiesiog daug kartų bandžiau jungtis prie paskyros, bet tiesiog net nerodė paskyros. Na , čia pavyzdis , dabar taip paskyrų turiu daug tačiau jos, buvo sukurtos, kadangi turėdavau daug banų, ir užmiršdavau slaptažodžius.
  2. Praeivis

    Ban'as (Permament'as)

    Na , kad jūsų problema tai tikrai ne, tačiau, nemanau, jog melavau, paskyra, ant kurios žaidžiu yra viena - Praeivis, FORCE paskyra seniai nulaužta , tad nemanau, kad skaitosi jog tai yra mano paskyra, prie kurios net prisijungti negali, nes duomenys pakeisti, o ir kita paskyra - Pajibatmenas irgi nėra mano, tiesiog priglausta manęs , kadangi brolis nežaidžia, tačiau ji irgi nėra naudojama. Na , o dėl chato, tai nemačiau, nesuprantu , kur jūs parašote tas žinutes, nes nei vienos nei matčiau, nei ką. Na verdiktas turbūt aišku, nebanysiu įrodinėti tiesos, tiesiog mano manymu, tai yar keista, jog už žioplumą, gauni permą baną.
  3. Praeivis

    Ban'as (Permament'as)

    Pajibatmenas (Brolio paskyra , kuri buvo perleista man). FORCE ( Buvusi mano paskyra, deja, bet nulaužta, tad teko susikurti šią)
  4. Praeivis

    Ban'as (Permament'as)

    Kaip suprast , rašei į chatą, Serverio chatą ar Steam'o ? Nes atvirai pasakysiu, nemačiau žinučių, atsiprašau už tai...
  5. Sveiki, Tikrai nenoriu pyktis, bet gavau baną už nieką, priežastis , kurią gavau buvo , main'o acc neturėjimas, nors ši paskyra ir yra mano main'as. Jūsų Nick bei steam ID - Praeivis https://steamcommunity.com/profiles/76561199110820928/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - 17 - 04 - 2021(Maždaug 17 : 30) [LT] BACHURU SERVAS.EU CS:GO #2, Inferno žemėlapis.Ką darėte prieš gaunant baną - Žaidžiau.Kuris admin nubaudę ? - rec Pagarbiai : Praeivis
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search