Jump to content
Create New...

Svaska

Narys
  • Pranešimų skaičius

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario Svaska

  1. Svaska

    Svaska ban

    Realiai Droli suprantu tikrai viskas nukreipta prieš mane ir viskas rodo kad aš čytino, tame esmė kad turėjau 2 acc, maina pardaviau, (visi proof pas pikčiūrna), bbžn ka brolis daro realiai, karta bandžiau prisijungt į VIMO ir jau buvau bane, brolio paklausiau ar vėl prisidirbai, bandė atmazinti kad tipo neachetino ir minėjo kad rašys forume posta, aišku netikėjau kad jis išviso rašys, bet istorikas jis geras :)) tame esmė kad jam 14m. ir bbžn kaip jis į Anglija išskrido ir kaip jisai 500e. inv. turėjo, žinau kad sunku manimi tikėti, bet galiu nupirkti kad ir metam vip'a, nes projektas zajabys, o dėl brolio klaidų, aš irgi krentu į dugna :(( + aš prie šito acc turiu duomenis, ir buvau prisilogines prie šito forumo, kai reikėjo greitai main'o proof'us pikčiūrnai siūsti :))
  2. Svaska

    Svaska ban

    Jau peržiūrėjo DEMO ? 🙂
  3. Svaska

    Svaska ban

    Gal švelniau galėtum? Paskaudo širdį :DDD
  4. Svaska

    Svaska ban

    Supratau, tame esmė kad neacheatinau, o solo dėl vieno play'aus užbanino, tegul peržiūri DEMO ir įvertina ar aš čytas ar ne 😉
  5. Svaska

    Svaska ban

    Jūsų Nick bei steam ID - Svaska https://steamcommunity.com/id/SvaskaTheGod/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - #2 Bachurų serveryje.Ką darėte prieš gaunant baną - Žaidžiau.Kuris admin nubaudę ? - @Solo Situacija tokia camp'inau B tunnels ir žmogelis iš B site'o bandė pushint, aš išgirdes išlindau ir nušoviau žmogų, ir per vc kaškas pradėjo rėkti kad aš hack'as ir pnš. + BAN REASON 0 + ant mano ip yra keli vacinti acc, visi brolio (žinau kad girdėja tai milijonus sykių) už tai ir pirkau VIP, o šiandien gavau ban'a dėl šūdniekio :))
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search