Jump to content
Create New...

ᴛᴏᴋʏᴏ

Narys
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lietuva
  • Lytis
    Moteris

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

ᴛᴏᴋʏᴏ's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

2

Reputacija

  1. acc kurtas prieš apytiksliai 4 metus ir taip žaidžiau ten faceit bet viskas yra dabar perkurta ant mano draugo 🙂 taigi turiu dabartinį acc ant kurio taip pat retkarčiais jį žaidžiu su savo grupe draugų. Tai nemanau kad tu turi čia prie ko ir prisikabinti.
  2. tai gerai kad sėdim , o kas čia tame blogo ? mes būdami discorde ne apie cesa diskutuojam , nebent einam žaisti faceit.
  3. deja nera pirktas 🙂 su juo aš vimo serveryje žaisdavau seniau
  4. Jūs, tamsta, pats save pateikiate kaip cheat'ą, žaisdamas su naujomis paskyromis, taip bandant speceliai suklaidinti ir sudaryti įspūdį, kad naudojate kažką, nes joks žaidėjas su mažu skaičiumi valandų, tokiu žaidimu nepasižymi, taipogi, apie jūsų main paskyrą taip pat niekas nežinoma. 🙂
  5. https://steamcommunity.com/id/zzzz444/ su šia anketa pražaidžiau apie 500h. bet poto draugui atidaviau kai buvau padariusi pertrauką nuo žaidimo . O sugrįžusi perėjau ant naujos paskyros. 🙂
  6. 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - Tokyo (18m.) 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/profiles/76561199082177918/ 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - norėčiau tapti todėl , nes kiek pastebėjau kiti administratoriai nespėja tvarkytis su problemomis(cheater'iais) šiuose serveriuose. Praleidžiu čia pakankamai daug laiko, sugebu atskirti cheat'ą nuo gero žaidėjo. Noriu prisidėti prie administratorių komandos ir padėti išlaikyti stabilius serverius. 4.Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Nesu, bet turiu draugų, kurie turi šias pareigas. 5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Per dieną šiuose serveriuose praleidžiu darbo dienomis po 3-4h. savaitgaliais po 6-7h.(dažniausiai retake serveryje).Ir taipogi galiu pasigirti, kad šiuo metu esu aktyviausia šio serverio žaidėja. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - Retake serverio administratore. 7.Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Skirčiau tam tikrą bausmę, nesvarbu draugas ar ne, visi kas nusižengs turės už tai atsakyti.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search