Jump to content
Create New...

mk01

Narys
  • Pranešimų skaičius

    28
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario mk01

  1. mk01

    Banas :D

    dar vienas botas
  2. mk01

    Banas :D

    as galiu streama kada pajungt ir toki pat mano game style matysit, kaip ir minejau man ir reikejo tiketis taves kazkur garage, nes niekur tu atsitraukti is mido negalejai buciau juk mates kad begi ar i main ar i squekky nes juk maina pushinau 🙂 gavai ferrari peeka ir tiek
  3. mk01

    Banas :D

    Jei gausiu bana tai tave taip galesiu saudyt pamokint uz eurus nes dabar kiek maciau tai tu nekazka nekazka 😉
  4. mk01

    Banas :D

    na god ne god, bet pagal ka tu rasai tikrai galiu sakyt kad esu 50 kartu uz tave geresnis 🙂
  5. mk01

    Banas :D

    ai gerai nenusisnekek, zaist nemoki tai verkti pradejei kad nusaunu vis tave, cry more bot. kiek tezaisi cesa vistiek botu liksi thats u.
  6. mk01

    Banas :D

    Ne, tiesiog better 50x uz tave esu 🙂
  7. mk01

    Banas :D

    o tu labiau paskaityk forumus ir bano reasonus.
  8. mk01

    Banas :D

    Matau kad ir tu esi kaip visi tam serveryje, nusisneki x)
  9. mk01

    Banas :D

    1.5k hrs
  10. mk01

    Banas :D

    + tas peekas mide, prapushinau maina nieko, squeekyje irgi ziniu 0 nebuvo, o tas ciuvelis saudesi mide su mano teammate, tai kur daugiau jo tiketis? gerai galejo pabegti is mido bet as tai jau buciau ji mates nes as maina praspaudziau tai ir shoulder peekinu visus kampus ir va tame kampe sutikau sita ciuveli ir gavo per kakta, your opinions?
  11. mk01

    Banas :D

    :DDDDDDDDDDDDDDDD predictionau kad bus maine paprikolu pataikiau opa cia tie masofkes godai cheateris jau tipo :DDD juokingi esat, sedit masofkese 24/7 ir verkiat kad jus mirstat visalaika ta prasme fuck off
  12. mk01

    Banas :D

    Tikiuosi gausiu unbana
  13. mk01

    Banas :D

    o del preaim, supranti cia yra masofke, 15 zmoniu yra tavo priesai kuriuos tu turiu zudyti, wdim, begi, tikrini viska ir saudai zmones?
  14. mk01

    Banas :D

    Nu matai, tau gal tik taip atrodo, as matau visiskai kitoki zaidima is savo akiu. Na ir kad va cia saudau tokius zaidejus kaip losia tai nemanau kad taip sunku siek tiek pasistengus saudyti juos, pats turbut matai kad tikrai nera geru zaideju serve.
  15. mk01

    Banas :D

    Kiekvienas zmogus kuris geriau pazaidzia viska tikrina nes cia yra masofke 15 zmoniu pries tave zaidzia viska begi ir tikrini
  16. mk01

    Banas :D

    Jūsų Nick bei steam ID - Auno arba mk01Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - antrame, kur yra skinai.Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau serveryjeKuris admin nubaudę ? - wertic hello gavau bana is vertic uz wh 😄 tad praktiskai gavau bana cuz too good vs masofkiniai? Manau kiekvienas zmogus kuris smegenu turi zaidime supranta, kad masofke tai 15v15 pilnas servas zaidzia ir kad kiekvienam spote bus zmogus tikrai. masofke tai nera 5v5, tai yra 15v15 jeigu kas is jusu nesuprantat, kad kur tu bebegsi sutiksi zmogu, tai kas siek tiek geriau losia, bega ir ziuri viska, tikrina abso viska. Pasaudau pries botus serveryje = ban. Galiu streaminti kaip zaidziu serveryje jusu, no problem for me. Bet kad isvengt bano man tipo lost uzsimerkus kad nieko nenusauciau ar?
  17. mk01

    Gavau ban

    tai kaip reikalai
  18. mk01

    Gavau ban

    Ok., dekui uz info
  19. mk01

    Gavau ban

    tai kaip?
  20. Sveiki, buvau siandien isbanintas admino keozar jog neatsiunciau ''main'' profilio ( seip su mainu zaidziau serveryje ) Tad jei jums kyla abejoniu, kad naudoju cheatus ir panasiai yra pas jus irasyti visi demo, zmogus kuris supranta zaidima tikrai pasakys kad jokiu kodu nera. Bet noreciau kad demo ziuretu lietuvoj zinomas zaidejas, o ne kokia nors moteris, arba is viso nesigaudantis zaidejas.
  21. mk01

    Gavau ban

    tai jo man rode ta zinute as voice chate ir atsakiau viska, negi negirdejei?
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search