Jump to content
Create New...

Rokiela654

Narys
  • Pranešimų skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Anykščiai
  • Lytis
    Vyras

Rokiela654's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. Rokiela654

    Rokiela Į Admin

    Jo suprantu kad nebuvo gera idėja čia taip daryt ir kaip matau nebuvo gera idėja dabar rašyt dėl admin. O dėl torpedos negaliu pasakyt kad jis yra mano draugas ar kažkas panašaus. Galbūt kada nors pasitaisysiu ir tada kažką mėginsiu jeigu išvis galėsiu mėginti bet dabar viską supratau.
  2. 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) - Rokiela, 182. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:5431406403. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Dažnai reikia palaikyt tvarka serveryje jeigu nebūna admin.4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Ne5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Nuo 1h iki 4h6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - #27. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Gauti tokia bausme kokia ir nusipelno.8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Kaip tik galėčiau.
  3. Rokiela654

    Negaunu vip 2 serverį

    Jo jau uždariau mokėjmą tai užteks tada kiek laiko dabar uždėsi paskui jau kai baigsis žinosiu kaip kas ir nusipirksiu normaliai
  4. Rokiela654

    Negaunu vip 2 serverį

    Supratau tai dabar kaip man iš naujo ar kitą sms tik išsiųst?
  5. Pirkau vip 2 serverį per sms ir jau virš valandos negaunu vip
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search