Jump to content
Create New...

viliuzk

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Kaunas

viliuzk's Achievements

Private

Private (1/27)

1

Reputacija

  1. viliuzk

    BAN už NO PRIME????

    Jei reikia kokios info iš manęs, kad atbaninti sakyk. Anksčiau turėjau main acc, žaidžiau su viliuzk nick'u, bet pagalvojau, kad reikia mest ir torrent.lt forume padovanojau acc kažkokiam bičui. Aišku mesti nepavyko ir vėl įsirašiau kai padarė nemokamą. Galvojau, jei bus kokia akcija Praimui nusipirksiu, bet serverio admin nepatikėjo. Apskritai labai įdomiai baną uždėjo. dust2 nesisekė, o kitam mape inferne neblogai pašaudžiau, buvau CT, o tada visi CT buvo uždominavę ir rushino, T nebuvo šansų. Kai kelis nušoviau tada atkreipė dėmesį į mane, prašė main acc duot bet sakiau, kad neturiu ir nusipirksiu jei bus kokia akcija praimui. Po to pora minučių neatsakiau adminui, pas dukrą ant puodo pasodinau 🙂 Kai grįžau, parašiau, kad buvau afk ir naujam raundui prasidėjus žiūriu ban parėjo. Dar kartą sakau, su čytais nežaidžiau, man nebe 16 jau.
  2. viliuzk

    BAN už NO PRIME????

    Aš jam sakiau, kad neturiu main acc. CS žaidžiu kartą į savaitę, dabar kiek dažniau, nes sergu ir nedirbu. Čia negalima žaisti be main acc?
  3. Kas per š? Sužaidžiau atkarpą 9/3 inferno ir ban gavau už tai, kad no prime ??? Net įtarimo menkiausio neturi, bet pora kartų adminą nušauni ir baną gauni ?
  4. Labas viliuzk

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  5. Labas viliuzk

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search