Jump to content
Create New...

Tel3tabis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    My house
  • Lytis
    Vyras

Tel3tabis's Achievements

Private

Private (1/27)

1

Reputacija

  1. Kaip ir minėjau, nieko nekaltinu, visi turi savo gyvenimus ir logiška laikyti adminais tuos, kurie turi laiko pa-nolifeint.
  2. Tai su pirmu viskas gerai, čia viskas dėl antro. O dėl nusiskundimų count, tai manau prisideda tai, kad antram serve žaidžia didžioji dalis naujų arba laikinų žaidėjų, nieks nei registruojasi į forumą nei jo žino. Still, praverstų padaryt tiem naujiem žadiėjam gerą įspūdį ir neužmiršt antro servo :))
  3. Sveiki, gal ne tas section, tiesiog gaunas taip, kad antram serve beveik nieks nieko neprižiūri. Nu tipo mic n15 taisyklė išvis kažkur pamiršta, ateina random no prime su sugeneruotais acc, kad ir tie patys lietuviai, visiem p*sa protą, ir kas lieka tai visiem draugiškai surašyt voteban kuris ir tai laikinas. Ir tai būna pusei žaidėjų px, tai tų pačių balsų neužtenka. Anksčiau galvoju tiesiog prasilenkiu su adminais, bet ypač dabar, kai daug kas apriboti savo hatose sėdim, tai vos ne kas antrą trečią valandą užeinu pažaist, ir tiesiog plain betvarkė. Būna retkarčiais pamatau kažką iš adminų online, nu bet retai. Gerai sakysit eik į pirmą servą žaist, o tai ką jau tjp px tas antras servas? Ten dažniau žaidžia pažįstami tai dėl to ir sėdžiu ten. Nieko nekaltinu, tiesiog pastebėjimas, paskirkit adminais kas būna aktyvesni ir tiek, per abu servus ypač dabar daug žmonių žaidžia, tik ne visi adekvatūs.
  4. Labas Tel3tabis

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search