Jump to content
Create New...

Baba

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Baba's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

3

Reputacija

  1. Baba

    Unban

    @MaSk @DaTroller Sveiki. Jau praėjo kelios dienos, norėčiau sužinot ar būsiu atbanintas?
  2. Baba

    Unban

    Galvok ką tu nori, kažkoks tu keistas 😄😄 Gal geriau tiesiog sulaukiam pagrindinių adminų.
  3. Baba

    Unban

    Ar tikrai mircos kanalų nebuvo daug? :)) O atsimeni matyt todėl, kad vis dar žaidi žaidimus ir labai rimtai į tai žiūri 🙂 Be to, ar mirc nick daro kažkokį esminį skirtumą? Nematau tikslo jo slėpt net jei ir atsiminčiau.
  4. Baba

    Unban

    Nu blemba klausi tokio dalyko, kuris buvo prieš kokius 8-9 metus, atsiminčiau - tikrai pasakyčiau. Manau, vien žinojimas apie tai įrodo, kad esu kažkada žaidęs 1.6, todėl csgo nešaudau kaip visiškas naujokas.
  5. Baba

    Unban

    Nonas, sakau, dažniausiai masofkėse palošdavau, retkarčiais gth, ir tai abejoju ar atsiminčiau mIRC id kokio nors kanalo, nors gal tokio dalyko jau nebėra 😄 labai seniai viskas buvo. Na situacija paaiškinau, tarpe tarp gruodžio 23 ir sausio 1d. turėtų būt du skirtingi IP, nes žaidžiau ne iš namų, sausio 1-5d turėtų būt mano IP. Gaila, kad DM neįrašinėja, tikrai linksmas servas, užtektų, kad tik jame atbanintumėt 😄
  6. Baba

    Unban

    Sutinku ir suprantu, kad didžioji dalis taip ir daro, bet ne visi. Todėl jūs ir esat adminai, kad prižiūrėtumėt, spectatintumėt, screenshotintumėt ir pan., nelabai suprantu lempinio ban visam laikui be įspėjimų su priežastim "main acc i foruma", nes situacija tokia, kad čia ir yra main acc. Kažkur mačiau, kad pas jus įrašai saugomi 3 dienas, būtų gerai, kad pažiūrėtumėt, jis tikrai trumpas.
  7. Baba

    Unban

    Galai sueina. Žaista tuo pačiu metu, tą pačią valandą, iš vieno IP, nes buvau pas gimines, žaidėm kartu tiek 23d, tiek 26d, jei neklystu. Jei pasižiūrėsi tas steamas irgi sukurtas praktiškai tuo pat metu kaip ir mano, gruodžio 23d. prie to pačio IP. Pamatėm, kad dabar free ir sugalvojom pažaist kaip ankščiau lošdavom 1.6. Iš viso nesuprantu kame problema žaist su nauju steam acc, jei nečytinu? Geriausia būtų, kad skirtum kokias 5min ir peržiūrėtum įrašą kaip žaidžiu, nes labai greit mane išbaninai.
  8. Baba

    Unban

    Accountų asmeniškai pats daugiau neturiu, jei jūs matot IP su kuriais buvau prisijungęs, tada gali būti, kad ant jų yra ir daugiau acc, nes per šį laikotarpį esu žaidęs iš kokių trijų skirtingų vietų. Net neįsivaizduoju kaip įrodyt tokį faktą, kuriozinė situacija. Pažiūrėkit statsus ar įrašą kaip žaidžiu, nu tikrai nieko įspūdingo, jei kyla įtarimas dėl čytinimo.
  9. Baba

    Unban

    Nelabai, gruodžio 23d. susikūriau steamą, kai pirmą kartą išbaninai. Nuo tada ir pradėjau pas jus serve žaist.
  10. Baba

    Unban

    Nežaidęs, eilinis 1.6 masofkinis
  11. Baba

    Unban

    Sveiki, Su Naujais! Nick bei steam id - Baba STEAM_1:0:459781090Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - [LT]BACHURU SERVAS-DM★MultiMode★PRO★ 05-01-2019, 11:33. DE_OVERPASSKuris admin nubaudė (jeigu žinote) - flashbangKokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - bano priežastis "main acc i foruma", tačiau tai ir yra mano main. CSGO praktiškai katik pradėjau žaist, o prieš daug metų žaisdavau 1.6, tai gal ir sekasi biški geriau nei paprastiem naujokam. Geras servas, norisi kartais ateit pašaudyt csdm, atsipalaiduot. Būtų gerai, kad kokius screenshotus padarytumėt prieš banindami, jei kyla įtarimas, nes jau antras kartas už tą patį. Tikiuosi atbaninsit, ačiū!
  12. MaSk

    Labas Baba

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  13. MaSk

    Labas Baba

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search