Jump to content
Create New...

ruslan ]

Narys
  • Pranešimų skaičius

    33
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Pranešimai parašė ruslan ]

  1. Jūsų Nick bei steam ID -  smokepurpp https://steamcommunity.com/profiles/76561198039406286/
    Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2.
    Ką darėte prieš gaunant baną - Prieš ilgą laiką buvau gavęs baną ant šio serverio, o paskui unbaną. Po kiek laiko bandžiau jungtis ir vėl buvo uždėtas banas, tada šiek tiek dariau pertrauką nuo csgo ir visai pamiršau užpildyti unban anketą. 
    Kuris admin nubaudę ? - Neįsivaizduoju. 

  2. Jei būtų ne pirmas banas šiame serveryje tada drąsiai galėtum teigti, kad naudoju cheatus. Esu sąžiningas žmogus, bet, kadangi tu esi šiame serveryje aukščiau manęs, tau spręsti atbaninsi ar ne 😕

  3. 1 minute prieš, vericas said:

    yea matai ateini su VISISKAI NEW ACC, o nx tau parduoti  steam paskyra uz 5e ? nesuprantu

    15e :), Nežinau, kodėl turėčiau cheatinti čia jei žaidžiu vienerius metus. Negalima ateiti su nauju steam accountu

  4. 2 minutes prieš, vericas said:

    nu tu atsakingas esi uz savo paskyra

    Kaip tu gali būti atsakingas už ją kai parduodi kitam žmogui...

    Vienerius metus projekte žaidžiu ir tik dabar "" CHEATUS "" pajungiau?

  5. 3 minutes prieš, Keozar said:

    Turėjimą VAC/Game ban steam account'e už cheatus CS:GO game, ban bus iki metų, nebent galėsite įrodyti, kad ban buvo už GRIEF, tada ban negausite.

    Čia yra kita steam paskyra. Ką tik pirkta, kadangi senasis accountas buvo parduotas. Ir iš kur aš žinau, ką jis darys su tuo CSGO, jis daro ką nori, kadangi tai yra jo steamas.

  6. Prieš 1 Valandą, vericas said:

    tai kaip ir sakiau turi vac, ir ne ant vieno acc. 

    Kad ant vieno accounto tas vac`as ir tai ne aš žaidžiau 😄 Parduotas jis jau seniausiai @vericas

    • Haha 1
    • Suglumęs 1

    Gag

    Dabar, CrissCross said:

    nz kaip kiti admin bet jei zmogu zinau jei jis cia ilgai losia i ji kitaip ziurima ir galima kartais praleist pro akis viena ar kita zodi bet kaip tu naujas ir leidi sau per daug tdl ir juokiu nuolaidu is mano puses tokiem kaip tu nebus

    Ta pastebėjau, kad senbūvių jūs iš vis neliečiat :DD Ph ar jie keikiasi ar dar kaip nors užgaulioja :D Žinoma administratoriai kaip visad bus užstoti. Nebeturiu komentarų .

    Gag

    Dabar, DaTroller said:

    Gi pats norejai kad kelciau kokius nors irodymus, o tai padares privalau remtis taisyklemis ir tave bausti 🙂 Gi jau tavo chat ir pries savaite maciau ir kokias pievas rasai, kaip zemini musu zaidejus ypac Rimvi.

    Gerai, surask kur ir koks žeminimas buvo su tuo Rimviu, gal ir pasišaipau, taipogi ta daro visi žaidėjai, ne vienas taip elgiuosi. Doneitint už tokias daromas pievas tikrai nesiruošiu.

    Gag

    :DDDDDDDDDDDD Man atrodo troli tu pažiūrėjęs visų žaidėjų chata ka jie taipogi rašinėje, tai gauti visi toki pat gaga :) Bet ką padarysi, tavo taisyklės :) 

    Gag

    Klausau @DaTroller, bet negaliu žiūrėt ką jūs čia šnekat... Kelkit kokius nors įrodymus , tie jūsų kažkokie parašyti žodžiai be įrodymų yra tas pats, kas pasakyt, kad aš Bs savininkas. Peace.

    Gag

    Dabar, CrissCross said:

    laido riteris ir vaikas palyginussu jo leksika nemanau kad yra izeidimas ar zeminimas zaidejo ir dar pries tai 3/4 kartus buvo rasyta kad raminas arba bus gag prasidejo keiksmai gavo bausme kas dar neaisku?

    3/4 kartus :DDDDD Tu man parodyk tai . :D Iš tavo poelgio tu esi darželis o ne vaikas , taip, kad mesk pro langa savo kompa, kartu ir pats gali iššokt.

    Gag

    Dabar, CrissCross said:

    verticai matau i musu forumo "cry bureli" istojo naujas narys

    Susikurk tu sau bureli '" lavonaizeris parazitas " nekomentuok ne į tema geriau, o aiškinkis neišpraustas padare.

    Gag

    1 minute prieš, CrissCross said:

    esme baustas kelinta kart? pirmam kartui niekas tiek neduoda o kadangi esi pas mus laido riteris gavai tiek kiek esi vertas :) sedejo kitas admin serve ir mate keik laiko rasiau tau ramiau nes bus gag esme esi kaltas ir dar ieskai kazkokios tiesios??? tiesiog ramiai pabuk ta savaite o poto zoirek ka rasineji nes jei nesugebi kazka protingo parasyt geriau y nespausk :)

    Antra karta nubaudei, nu ir kas? Dėl to čia kelsi savo taisyklęs? :DD Pajibat man ant tavęs. 

    Gag

    Dabar, vericas said:

    pats dar girdejau tau sake,nepradek cia rasyt.

    Ką aš negaliu už stoti kito žaidėjo?  Kas man uždraus tai daryti? Aš tik bandau braindeadui paaiškinti, kad ne visada žaidėjai mato, ko iš jo nori administratorius.

    • Sodinam 1

    Gag

    Dabar, vericas said:

    buvau serve, pats pradejai.

    Taip, aš galbūt jį ir užkabinau, bandžiau paaiškinti, kad serverio žaidėjas galbūt buvo susitelkęs į žaidimą ir šis nematė jo žinutės, dėl to jo nereikia kaip nors žeminti, bet jis jaučiasi auksčiau už kitus.

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search