Jump to content
Create New...

EXtremas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

EXtremas paskutinį kartą laimėjo Kovo 28 2020

EXtremas turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Alytus
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

2380 profilio peržiūros

EXtremas's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

4

Reputacija

  1. EXtremas

    Trash ekonomika

    Ne vipai gi kliuna zmonems, o tas faktas, kad masofkej pastoviai arba dgl+armor arba eco daryt tenka. Kaip normaliai galima zaist serveryje, kai niekad beveik neturi ginklo ? Butent, kad ne comp cia, bet casuale tai duoda armorus visiems iskarto, tai tie loss bonusai neaktuolu. 10v10 - 15v15 pastoviai buna, tai ka cia prizaisi be ginklu ir armoru ? Grynas eco festas, pats del to ir pradejau zaisti vis maziau ir maziau pirmam serve. Tiesiog neidomu.
  2. EXtremas

    Ban us wh?!

    Tiesiog palauk, kol daugiau adminu perziures demo. As dar karteli pasiziurejau, tai mano nuomone nesikeicia. Paziuresim, ka pasakis kiti. Nuomone del perziuretu vietu nesikeicia, bet ju tiesiog negana, kad buti isitikinus 100%. Siam kartui unban ir tiesiog stebeti kaip zaidzia toliau. @pilkiuke ?
  3. EXtremas

    Ban us wh?!

    Mapas dust2 buvo. Longe kampe smokas, tai man planto nesimato, ir niekam is planto nesimate manes. Laikiau kampa, kad masina peekint, tu mane is planto nusovei per smoka i pita kai as vos islindes ten ir tuo labiau tau nesimaciau. Sukele itarima, bet iskarto nebaninau. Kelis rnd paspectinau, tai ka zn, visiskai pasimetes zaidejas pasirodei (nesupyk 😄 ). O poto tiesiog tik is teru respo isbeges su awp wallbangint bandai per longo duris i A site priesus 😄 . O cia, kur paskyra numetei tai nzn, visiskai sviezia atrodo, cia su situ acc ir css kapodavai ? turi gal acc su css link ?
  4. EXtremas

    Ekstrimas i adminus

    Nu as po pietu biski losiu ir poto jau labiau i nakti, turbut prasilenkiu vis 😄
  5. 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) - EXtreme_!, 22 2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:1:38735773 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Kazkaip apmazejo aktyviu adminu serveryje, o kai serveryje nebuna nei vieno admino pastoviai kokios nors nesamones vyksta, tai kas cheatina, tai afk, tai muzika leidzia ar kitaip nusizengineja taisyklem ar tiesiog trukdo zaisti. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - samp, mc, 1.6, csgo projektuose, dabar jau tiksliai neivardinciau kaikuriu. 5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Bent po valanda kokia tai drasiai i diena, jei laisvesne diena ir nera ka daryt tai dar daugiau. Jus jau ten tiksliau patys pasiziuret galit 😄 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - Pirmam 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Atitinkami nusizengimai numato atitinkamas bausmes. 8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - 2%
  6. EXtremas

    ban unban

    Tai tegu prisijungia.
  7. Labas EXtremas

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search