Jump to content
Create New...

OGGY

Narys
  • Pranešimų skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lietuva
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

OGGY's Achievements

Private

Private (1/27)

6

Reputacija

  1. Rhino Long Power ejakuliaciją atitolinantis kremas 30ml Specialus kremas – ejakuliacijos uždelsėjas Hot Rhino Long Power – ideali priemonė vyrams, siekiantiems prailginti lytinio akto trukmę. Hot Rhino Long Power yra pripažintas geriausiu kremu, padedančiu atitolinti priešlaikinę ejakuliaciją. Kremas pagamintas pagal senovės kiniečių receptūrą ir yra praturtintas specialiais žolių ekstraktais, mažinančiais varpos jautrumą, o tai įtakoja ilgesnį lytinį aktą. Kremo sudėtyje nėra lidokaino, todėl jis dovanoja maksimaliai saugų abiems partneriams efektą – jis neslopina pojūčių ir jausmingumo. Be to, kremas praturtintas šiais naudingais komponentais: alijošius didina fermentacijos aktyvumą, gerina kraujo cirkuliaciją; jojobos aliejus veikia kaip priešuždegiminė priemonė, pasižyminti antioksidacinėmis savybėmis; ginkmedžio ekstraktas aktyvina deguonies patekimą į kraują ir kraujo cirkuliaciją (taip pagerinama erekcija ir pailginama lytinio akto trukmė), minkština, drėkina odą bei užkerta kelią jos senėjimui. Šis neabejotinai efektyvus kremas yra patikrintas ir gerai įvertintas dermatologų, jam taipogi atlikti klinikiniai testavimai. Lai Jūsų meilės naktys tampa ilgesnės, o seksualinio gyvenimo kokybė – geresnė! Kremo Hot Rhino Long Power Cream ypatybės: sukurtas vyrams; atitolina priešlaikinę ejakuliaciją; ilgina lytinio akto trukmę; mažina varpos jautrumą; pagamintas pagal senovės kiniečių receptūrą; praturtintas vertingais komponentais; sudėtyje nėra lidokaino, slopinančio pojūčius; gerina kraujo cirkuliaciją lytiniuose organuose; patikrintas ir gerai įvertintas dermatologų; atlikti klinikiniai testavimai; talpa 30ml; pagamintas Austrijoje. Naudojimas: likus 15 min. iki lytinio akto, plonu kremo sluoksniu ištepkite varpos galvutę ir kapšelį, švelniai įmasažuokite. Svarbu! Kremui visiškai įsigėrus, prieš pat lytinį aktą kremo likučius būtina nuplauti! Saugumo priemonės: prieš maunantis prezervatyvą, kremo likučius būtina nuplauti; nenaudoti kremo, jei sekso partnerė yra arba gali būti nėščia; saugotis, kad kremas nepatektų į akis ar ant sudirgusios odos; saugoti nuo vaikų, laikyti atokioje, tamsioje vietoje. Kaina 13,93 €
  2. OGGY

    Rhino

    Laba diena, visupirma, tai nereikėtų 4 tablečių gerti iškarto, greičiausiai perdozavote, todėl vaistas nesuveikė tinkamai, dėl išsamesnės informacijos apie vaista, bei jo teisinga vartojima, patarčiau kreiptis į gydytoja arba vaistininka, jie jums išaiškins kaip teisingai vartoti mūsų produkta, kad jis veiktų visu pajėgumu. Atsiprašome už nepatogumus, bei linkime geros dienos.
  3. OGGY

    Rhino

    @deivius1 Aisku idomiai atrodo tad klausimas ar vaistukai padetu man jeigu koki 2-3round reiktu daryt su mergaite ta pacia ar kita valanda. Tai aišku, kad padėtu, jug tai geriausias vaistas vyrams, kurie nesugeba pamaloninti moters savarankiškai.
  4. Rhino 7 yra akimirksniu vyrų erekciją veikiantis papildas. Galima jį būtų vadinti net visko kas susiję su seksu - gerintoju. Labai efektyvus papildas. Jį vartoję vyrai pasakoja, kad tai Viagros alternatyva. Viena kapsulė - 7 funkcijos. Rhino 7: 1. Geresnė ejakuliacijos kontrolė, 2. Maksimaliai pailgėjęs lytinis aktas, 3. Padidėjęs ejakuliato tūris, 4. Geresnis, labiau intensyvus orgazmas, 5. Padidėjęs varpos storis, 6. Erekcija pagal pareikalavimą, 7. Maksimalus seksualinis pasitikėjimas. Papildoma informacija: Galimas šalutinis poveikis: galvos skausmas, pykinimas. Papildą atsargiau turėtų vartoti vyrai, turintys širdies problemų, aukštą kraujo spaudimą, ar sergantys cukriniu diabetu. Vartojimas: Gerkite po vieną Rhino 7 tabletę vieną valandą prieš seksą. Norėdami gauti geriausius rezultatus, gerkite Rhino 7 atskirai nuo kitų papildų ar vaistų.
  5. MaSk

    Labas OGGY

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search