Jump to content
Create New...

serengeor

Narys
  • Pranešimų skaičius

    32
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

serengeor paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 6 2018

serengeor turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lietuva
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

serengeor's Achievements

Master Sergeant

Master Sergeant (7/27)

8

Reputacija

  1. serengeor

    labai sauniai

    @DaTroller nemanai kad biski absurdas jog zmones kurie gave VAC ban'us ar paciam serve uzbaninti adminu gali nusipirkt VIP'u ar dar kazko ir gaut unban, bet zmones kurie prasileidzia nuo sito anticheat daznai turi visada kentet? Man paciam nebutu gaila paremt sita serva, bet kai neimanoma pazaist normaliai ir nezinai kada gausi (4h) pailset tai nematau tikslo ta daryti.
  2. serengeor

    labai sauniai

    @kreitas kaip manai kiek is situ zaideju kazka naudoja?
  3. serengeor

    labai sauniai

    @kreitas brolis saunuolis, tik vat tu bent sedi pliuse dazniausiai. As botinu ir tai gaunu ban po 30min-1.5h ban 😄
  4. Ir siaip del ban, tai nera visada blogas dalykas. Jeigu iseina apie ~1h pazaist tai nieko tokio. Panasiai gaunasi kaip, kad atsimenu buvo kazkuriuose MMO zaidimuose kur parasydavo chat'e (tik ban neduodavo 😄 ) kazka panasaus i : O kartais dar ir nuotaika pakelia, kai pareina ban po tokio momento kuriam atrodo kad kaip botas suzaidziau. Bet kartais norisi ir ilgiau pazaist, tai tada buna nesmagu. Tenka isijungt ranked arba kita game 😞
  5. @DaTroller turbut neaiskiai parasiau. Nauju map man nelabai reikia, tie map kurie man patinka buna ir #1 serve. Tiesiog kai paziuriu kuriam serveryje koks map zaidziamas dazniausiai taip nutinka, kad #2 serveryje buna labiau megstamas map. Ir siaip man nelabai norisi zaisti naujam nepazystamam map kuriame nezinau jokiu vietu (jau "senatve" turbut 🙂). Aisku galima bandyt nueit i #1 serveri, palaukt kol pasikeis ar pasiulyt zmonem rtv parasyt bet paprasciau yra tiesiog prisijungt i ta serveri kuriam atrodo kad bus smagiau.
  6. @DaTroller taip, sita dalyka girdejau. Bet #2 serve smagiau zaist. Dazniau buna map'ai kuriuos megstu, daugiau zmoniu zaidzia.
  7. Cia bus turbut paskutinis(iai) postai sitam thread, galbut ir apskritai. @MaSk paziurejo PC per teamviewer, praleido gera pusvalandi gal net valanda spectatindamas. Kilo itarimu kad mano problema yra tame, kad zaisdamas perdaug ratais judinu pele tiek bhop metu, tiek tiesiog lakstydamas. Pavyzdys pradzioi video: Tiesa, ban nepavyko gaut tuo metu kai MaSk spectatino. Galbut del to, kad turejau nemazus fps drop del teamviewer. Galbut del to kad jauciau spaudima ir zaidziau netaip kaip visada. Baigus MaSk spectatint jis pabande pakonfiguruoti kazka server side ir ta vakara berods negavau ban. Kita diena prisijungiau, pazaidziau neilgai ir vel gavau ban (video virsuj). Tada isbandziau serverius kuriuos jis pasiule patestuot, tapati istorija tik juose ban gavau per pirma/antra round. Video is MaSk siulytu serveriu: Po viso sito nusprendziau paieskot anticheat plugin kuri naudoja sitas servas, pasikuriau local dedicated serveri. Atradau plugin ( https://github.com/Silenci0/SMAC ), parsisiunciau, susirasiau. Prisidejau server log'u i plugino script'a, praleidau 2-3 valandas ieskodamas kame galetu but problema. Visa tai padares supratau, kad tai nera tapati versija anticheat plugino kuri naudoja sitas serveris. Idemiau perziurejes koda pastebejau kad sitam plugin yra per daug paprastas cheat detection, kuris gaudo tik zmones kurie daro didelius ir staigius flick shot. Kaip supratau, sitam serveryje yra naudojamas modifikuotas SMAC plugin (SMAC 0.8.6.4+ <Ultr@> ?). Sitam plugin source kodo kaip supratau neimanoma gaut (berods parasytas tiek su C++, tiek su SourcePawn), net jeigu ir nusiperki licenzija. Del sios priezasties nelabai turiu vilciu, kad galesiu serveryje zaisti ir nebuti ismestas uz tai ko negaliu kontroliuoti. p.s. Dekoju @MaSk uz tai, kad praleido ~1h savo laisvo laiko ir pabande padet del mano situacijos, nors ir nepavyko atsikratyt problemos.
  8. Tai vat, pasikeiciau mouse pad (sena apliejau savaitgali alum), galvojau gal visgi 2-3metu mouse pad'as susidevejo ir gal siektiek 'jitterina' kursorius kartais. Pora dienu palosiau nieko nebuvo. Siandien gavau tapati ban: @Profesorius nuresetinau mouse config'us i default, tik DPI pasikeiciau i 700. Jau nelabai turiu ideju ka dar galima butu padaryt. Perrasiau cs, nuresetinau mouse profile, pasikeiciau mouse pad. Galima aisku cia visokiu primastyt nesamoniu ka dar galima pakeist, bet jau absurdiskai skamba dar kazka megint. @MaSk kada butu galima tau parodyt mano setup'a ir issiaiskint kame cia problemos? Visgi noriu pazaist serveryje po ilgos darbo dienos ir kai tingisi kazka kito veikt.
  9. Koks skirtumas ar 10 config ar vienas. Automatic route guidance nuo macro nepriklauso. Aim su macro nepasidarysi, gali nebent kaip idiotas pasidaryt kad suktumeis 360.
  10. Dar vienas pavyzdys (video quality turetu uzkilt iki 1080p60): Ban paciam gale uz Automatic route guidance.
  11. Jei butum paziurejes pirmus post'us butum mates kad jokiu macro nera pas mane uzbindint'a kuriuos naudociau ingame. Dar kart imetu img: Ant mb6 uzbindintas yra mouse + keyboard config switchas kuris DPI keicia ir numpad LED spalva, kad zinociau kuris config. Ji galvojau naudot kitam game (Escape from tarkov), nes zoomed scope sensitivity yra bugged tame game. Bet ir ant ano game panaudojau pora dienu ir nebelieciau to config nes ir taip daug buttonu maigyt reikia tame game. DPI nezadu keist, nes nemokesiu aim'int ne tik csgo bet ir kituose game. Ir taip, jokiu alias'u nesu prisikures ant csgo. Vieninteliai custom bind yra mic, mouse wheel jump/duck ir auto buy deagle + armor. p.s. Vakar perrasiau cs, negavau ban bet palosiau trumpai. Bus matyt kaip siandien. Galesiu viska parodyt Mask per teamviewer jeigu reikia.
  12. Va dar 1 pavyzdys: man jau juokas ima nuo sito anticheat 😄
  13. Na ir visgi kazkaip sunku patiket kad setting'ai, pele, klaviatura, rankos ar b**** ilgis itakoja sita anticheat'a.
  14. prie ko cia hardware isvis? nuo kada uz peles kazkokius setting'us kur net macro nera galima ban gaut?
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search