Jump to content
Create New...

Domis Rajono Prižiūrėtojas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Kaunas
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Domis Rajono Prižiūrėtojas's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. Kas be ko yra dalyku kurios galit ar turetumete daryti. Galit laisvai zaisti kaip tik pageidaujat, campinti, tycharinti kol tai netrugdo ar nestabdo jusu komandos. Galit laisvai leisti muzika prasidejus Setup (warmup) ar roundui pasibaigus. Taipogi galit leisti muzika TIK MIRUS jeigu administracija leidzia. Turetumete irasineti demo, rinkti screenshot jei matot pazeidejus ar tokiu laiko jus. Taip lengviau issprestume konfliktus. Galit laisvai bendrauti mirus, kadangi butent tada gyvi jusu negirdi ir niekam netrugdot. Turit pilna teise isigyti VIP ir jaustis pilnaverciais zaidejais. Turetumete klausyti Administracijos. Daznai jie rengia Eventus/uzduotis, bendrauja, sprendzia konfliktus bei apskritai, stengiasi paivairinti zaidima kasdienini, stenkites bendradarbiauti. Turit gerai praleisti laika bei nusauti daug noobu.
  2. Sveiki,taip jau nepirma karta ir turbut nepaskutini,zaidziau overpass su draugu ir campinau su scar ir tsg saudziau ir gavau ban uz aimbot ir nk nesupratau,draugas pasiliko serve ir sake uz campinima bet tiksliai neizgirdo kuris adminas, poto paklause dar karta uz ka banino pasake kad blogai repavau as net mic nenaudoju nes dar nera 15,dar persiskaiciau taisykles kad galima laisvai campinti tyhinti. Tai bsk keista manau tokius adminus reiktu salinti. Arba pateikti normalu reasona o ne aimbot ir auto fire ;)
  3. Nk,nenaudoju sjp pievas saudai nuemu viena zmogu iskarto aimbot
  4. Sveiki as esu Maksas Rajono Prižiurėtojas ir nebe suprantu kas sitam serverui darosi,jau snd antra karta Pirma karta su usp nusoviau zmogu i galva,antra karta katik nusipirkau negev ir tiesiog pradejau sprayint vienas zmogus mire nuo hs o kitas nuo body ir iskart imsete lentele kad gavau man uz aimbot,nors tokio net nenaudoju
  5. Labas Domis Rajono Prižiūrėtojas

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search