Jump to content
Create New...

nqiz

Narys
  • Pranešimų skaičius

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

nqiz's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

2

Reputacija

  1. Sveiki, Prieš kelias dienas pats nelabai supratau ko primaigiau. Bet atsirado toks dalykas kaip fiksavimas,kur kai laikai šiftą kartais belaikydamas jis tau automatiškai atsileidžia t.y Tu laikai tą mygtuką,bet per kompą jis tau atsileidžia ir tu toliau sprintini per cesą nors laikai šiftą. Tikiuos supratot ir surasit kaip man padėt. Youtubėj nesuradau. Dėkui.
  2. Kaip gaila,kad buvo viskas per voice :D Bet yra kas girdėjo. (tikrai žinau)
  3. Clarity dabar nori atsakyt už lapuhą ? Ir be to mute 12k sec už čiulpk bybį ? :DDD Matai juk nepagarba mūsų supistam adminui :DDD Pis jis man čia protą lavonas. Pats nedaaugęs kažkoks.
  4. Nenoriu kritinės reputacijos turėt kolkas.
  5. Nu šiam kartui ištrinkit postą. Nieko nepadarysi.
  6. Kad toxic esu,ne naujiena :) Narvuotas šiaip pats esu. Bet šioj situacijoj nebūčiau rašęs į forumą jeigu ne tokia situacija kaip baudimas tik vieno žaidėjo,o kitų žmonių nėra tokios taisyklės kaip bausti. Už įžeidinėjimus atsakiau,o kaip jis ?
  7. Aš kaltas,niekur nesakiau,kad ne kaltas. Jau ne pirmą kart keikiuose šiame serveryje,bet kai va pasitaiko kai kiti keikiasi ir dar per K raidę ir nieko nedaro tai čia dar baisiau :/ :D
  8. O šiaip tais darykit kaip norit,nėra ilgai dvi dienas be serverio pasedėt ;/
  9. Nei pykstu nei ką,tik realiai u**isa kai vadinamiems ''draugeliams'' galima kalbeti ''šūdus'' ir keiktis per k,o mums kažkaip negalim kirst atgal :/ Nu tiek tos tas dienas nežaisiu kol pasibaigs mute. Bet,kad į situaciją per daug švelniai kreipiat dėmesį. Be to,nieks nesipyksta,buvo viskas puikiai,kol va.
  10. Ir gavau dar viena mute :DDD Šįkart už muziką,nors buvau užmutintas ir negalėjau nieko leist. Puiku :)
  11. Jusu Nick bei steam id - nqizKada nubaude? - 16-01-2018 - 18:10Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - ClarityKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Žaidė jo vadinami ''draugeliai'' ir ten jie pradėjo verkti ir t.t aišku pasakiau,kad neverktu,nes tai labai trugdo man susikaupti ir jie iškoliojo ir aš atsikirtau aišku,bet gavosi taip,kad likau kalčiausias aš,o jo draugeliai nebuvo nubausti visas 30min jų šnekėjimo ne į tema ir dar su keiksmais Clarity esant serveryje. 2. Clarity baudžia kitus,o save praleidžia nuo bausmių ? ;d Prisegsiu fotkę clarity nusižengimui :/
  12. MaSk

    Labas nqiz

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search