Jump to content
Create New...

kwolfas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Peterborough, UK
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

kwolfas's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

10

Reputacija

  1. ne vien su bobu skinais problemos. jusu tie spaidermenai, deadpoolai modeliai vos ne x2 kart mazesni nei normaliu modeliu. susirikiuok skinus visus i viena eile ir pamatysi kas beveik visi bobu skinai ispyrus tuos su kareivisku/policininku kostiumu bei jusu spiderman/deadpool skinai zymiai mazesni. plius ne visi skinai yra zinomi zaidejams, ne visi skinai populiarus atsimink. taigi geriau susirikiuok po 1 zmogu i eile ir tikrinkit kaip modelio dydis atrodo lygininant normalius skinus.
  2. Daugiau nei puse skinų kuriuos įdėjote arba fiziskai atrodo mažesni arba lengvai įsilieja į žemėlapio foną kas padaro juos sunkiai aptinkamais. Žmonės net dėl 64bit tiek nesiskundžia kiek jūsų įdėtais skinais. Turit jūs DM serveri, tuoj įdėsit fun ar bhop ar kokį ten, tai ten ir dėkit savo tuos skinus. Ačiū.
  3. Sveikinimai laimėtojams. Nuo manęs raktai jau išskirstyti. Iki kito karto 🙂 P.S. per kita CSGO Major galima bus kažką vėl daryt.
  4. Trolis prides biški bonusu siam eventui taip pat. Žodžiu. Evento raktai bus išdalinti tokia tvarka: 1vt - 2 keys nuo kwolf + nuo trolio remejo statusas (gal vip iseis) 2vt 1 key nuo kwolf + nuo trolio remejo statusas 3vt 1 hydra key nuo trolio daugiausia assists - 1 hydra key nuo trolio daugiausia mvp - 1 hydra key nuo trolio po 1 rakta nuo kwolf žaidėjui kuris pirmas padės c4 ir bombos išminuotojui.
  5. kwolfas

    Banas

    soriukas bet: 1. kokiu debilu reikia buti su visais savo acc lyst i grupe 2. dar su tuo paciu nickname... 3. dar su VACintu acc
  6. kwolfas

    #2 Servas

    iš esmės as už pusių keitimą, tačiau būtų geriau jei tada žaidžiama būtų iki 16 laimėtų round'ų, o ne 10. Nes atvėjais kai sakykim viena puse žymiai stipresnė, silpnesniai komandai realiai tera 1 ar 2 roundai kai jie pilną apsipirkimą padaryt gali.
  7. Šeštadienį (03/09) darysiu mini eventuką. Išdalinsiu 5 CSGO raktus kaip ir žadėjau jeigu NIP praloš prieš Astralis CSGO MAJOR (su***ti NIP'ai xD). Maždaug 20h vakare kas norės sudalyvaut prašom. Eventukas daromas bus #2 serve. Organizatorius: kWolf Prižiūrėtojas: DaTroller 1. Šaudyniu užduotis kurioje rinksite taškus/kills, bus ivairūs/fun roundai! 1vt - 2 case keys nuo kwolf + nuo Drolio VIP statusas 2vt 1 case key nuo kwolf + nuo trolio remejo statusas 3vt 1 hydra key nuo krolio daugiausia assists surinkusiam - 1 hydra key nuo trolio daugiausia mvp surinkusiam - 1hydra key nuo trolio 2. Po 1 case rakta nuo kwolf žaidėjas gaus, kuris pirmas padės c4 ir kitame rounde kuris pirmas ji isminuos! P.S. Įdėkit scout map kokį į jūsų map sarašą kaip įdėjot deagle/knife/awp 🙂
  8. sitie (sitas gidas) nieko nepakeis. tie zaidimai su power opcijom ir .t.t. tera seno lapotopu bedu burbulas kuris iki siol ziuriu islikes zmoniu atmintyje. jau nebe 2005ieji kai draiveriai normaliai nesuconfiguravo power opcijos... poto visos tos launch opcijos isskyrus -high yra bevertes. jos nieko neturi bendro su fps didinimu. viskas ka zmogus padaryt yra: - susimazini rezoliucija kiek imanoma (1024x768 stretched aka istemptas) kogero geriausias variantas. daugiau nei puse pro sita tebenaudoja; - visus nustatymus dedi ant low/very low; - patikrink ar multicore rendering yra ijungtas. po panorama update kai kuriems jis issijunge; - savo amd/intel nustatymuos pasirink performance/high performance texturu filtra. Viskas. Jei po sito neturi kokio 60-100 fps. tai metas keisti kompiuteri. Dabar isvis kai AMD isleido Ryzen 2200g CPU su integruota vaizdo korta, kuri CSGO su 1024x768 veza 200+ fps. Visus kitus ten 3A zaidimus 720p low 60 FPS.... O pati kompa nuo 0 uz 300 Euru susirinksi. Jei deze/harda ir tinkama maitinimo bloka gali net po 200 Euru palysti ir megautis esports zaidimais be jokiu fps problemom. @DaTroller Geriau jus paziurekit ar jums imanoma atjungti lavonus jusu serveriuose. vien tas visiems kokio 30 fps + duotu 🙂 gaila jog sitos opcijos nebera consoleje kaip CS:S laikais.
  9. Ar galetumet kas nors i viena archyva sumest visus modelius/mapus/skinus/soundus kuriuos bachuru servo projektas naudoja? Kazkam bus idomu kam viso to reikia? Tai va, bandau pereit ant linux sistemos (2008/2011 metais naudojau kaip pagrindine sistema) nes zaisti zaidimus per steam praktiskai pilnai galima deka Valve patyliukais paremtu developiu kurie dirba prie DXVK projekto (directx > vulkan). Taigi norisi man vel su linuxais prasidet ir susiduriau su problema. Pasirodo kazkodel custom modeliu is community serveriu nesiuncia is viso, todel butu saunu jei kas pasharinti galetu visus tuos skinus/modelius/mapus/soundus ir t.t. P.S. Taip CSGO ant linux puikiai veikia. Ir galima zaisti Valve's oficialiuose servuose tik problema su community servais.
  10. 1. Pakeisti švirkšta į HP restoravima - 10 hp už kill; - 15 hp už Headshot kill; 2. Išimkite ta antrą rank sistema. Dėl tos sistemos ne vien fps krenta, bet ir pingas užkilęs yra. 3. Prašom įdėkite į map listą knas_sandland ir de_dust2_remake mapus. P.S. gal galis išvis trečia serva peleist, kur nėra jokių custom priedų, tik armorai free. Pažiūrėt koks tokio servo susidomėjimas būtų ;)
  11. Labas kwolfas

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

  12. Labas kwolfas

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search