Jump to content
Create New...

DJ Chuliganas ♔♥

Narys
  • Pranešimų skaičius

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Šiauliai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

DJ Chuliganas ♔♥'s Achievements

Corporal

Corporal (4/27)

0

Reputacija

  1. Bet man visi šitie kickai, banai prasidėjo po gautos per Kalėdas naujos pelės (Cooler Master MasterMouse PRO L), o pirmais kai turėjau belaidę pelę, nes senoji Razer sulūžo viskas buvo OK.
  2. Jūsų Nick bei steam ID - WallHackssz, STEAM_1:1:206584848 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - Cache, datos neatsimenu. Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) - Console Aprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? - Pagal viską man uždėjo dėl aimbot'o. Nors nežinau ar čia dėl mano pelės ar kitų dalykų, bet game ban'o ar VAC ban'o vis dar negavęs esu. Rašiau seniau, bet vien dėl 3-čio ban'o man padare PERM. Pirmi 2 buvo už bhop scriptus, kurių irgi nenaudoju aš bhopinu ant ratuko. Tai po kelių mėnesių vėl bandau savo laimę, nes Bachūrų serve vieninteliam kuriam turėjau FUN.
  3. Darykit bhop ir tie kas bachūrų servuose banned ten galėtų žaisti nors aš ir false banned aš vistiek noriu galėt bentjau bhop serve žaist...
  4. Kiek laiko turi praeiti, kad nebebūtų demo?
  5. Tai kada? Aš labai noriu žaisti...
  6. gerai man juokių problemų pamatysi, kad roundas bus tik prasidėjas. :)
  7. Ir bachūrų servas buvo vienintelis serveris kuriame turėjau FUN.
  8. Aš nesikreipiau vien dėl to, nes rašiau datrolleriui ir jis sakė nieko nedaryt ir palaukt. O hackų gyvenime nesu naudojęs aš vos išvis shotus pataikau tai kaip galiu gaut baną už aimbotą + free cheatus detectina nebent yra kokie aš net neįsivaizduoju kaip naudotis... Ir tai žinau ką jūs manot tai net nebeprašysiu unban vien dėl to, kad jo ir negausiu. :(. Sekmės. Jei kažkaip gausiu unban,tai galėsiu kiekviena kartą nufilmuot kai jungsiuos į serverį.
  9. + aš negaliu naudot bhop scriptų, nes nemoku programuotis ant cooler master klaviatūru ir kad keli lucky hopai reiškia aš cheatinu?
  10. Tai jei free hackus naudočiau nebučiau vac'o gavęs? Paklauskit godxad'o, kad aš net nemoku normaliai lošt. Išvis mg2 sėdžiu nei pasikeliu nei nusiderankinu vos kill'ų gauna ir jūs sakot, kad free hackus naudoju...
  11. Tai gavau ban'ą už nieka taip jau trečia karta... Tik pirmi du kartai už bhop scriptus kurių gyvenime nežinau, kaip naudot ir nesu gyvenime naudojęs, o dabar už aimbot'ą bana gavau. Aš net kill'o negavau tuo metu, kai lošiau de_cache map'e... Tai prašau patikrint savo anti-cheat, kad nebe banintu žmonių, kad tiesiog bėgioja, bei gavau kick'ą už galima spinbot'ą nors pasisukau 1cm... Ačiū jei unbaninsite. Mano nickname lil trash. :")
  12. Aš 19/02/01 diena gavau 1 kicką už galima SPINBOT'ą (Tas nutinka nepirma kartą), o dabar gavau baną 1d už AIMBOT'ą nors tiesiog bėgau per de_cache map'ą į A main su AK. Truputį nusivyliau jūsų anti-cheat... Mano nickname lil trash. Kelintas banas? Mano čia jau trečias banas pirmi 2 banai už ,,BHOP SCRIPTUS" kurių gyvenime nesu naudojęs. Noriu gauti UNBAN. Ačiū!
  13. Niekas neberašykit čia. Bandysiu tiesiog su pele kažką padaryti gal padės.
  14. Tai tas ir yra, kad mažas sensitivity, o hackais nemoku naudotis, net neįsivaizuoju kaip juos įjungti ir dar kam man naudoti hackus jei esu vip'ą nusipirkes šitam serveryje. Tai čia jau būtų išleisti 3Eurai už nieka...
  15. Tai šiandiena (2018-12-26) mane pradėjo kickinti už kažkoki spinhacką, nors neįsivaizduoju kas tai yra. Aš tik kažkaip pajudu ar pasisuku mane iškickina. Jau visai pradeda nervuoti negaliu normaliai pažaisti jūsų serveryje. O noriu išnaudoti savo vipą kol nesibaigė.Consolėje rašo taip: Disconnect: Supticy [SMAC <Ultr@>] was kicked on suspicion an SpinHack. Jei kas mano steam name Supticy. Ačiū, Supticy
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search