Jump to content
Create New...

makaka

Narys
  • Pranešimų skaičius

    28
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    sasa

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

makaka's Achievements

Sergeant First Class

Sergeant First Class (6/27)

9

Reputacija

  1. makaka

    Pjer

    Pažiūrit DEMO ir būna aišku chytas ar ne. Minusiniai aiškina apie cs go ir cs 1.6 skirtumus 🙂 Lygiai tokie pat game, visi spotai panašūs ir t.t duokit žmogui unban ir nebejuokinkit su savo taisyklėm. Pasigaus su chytais bus perma.
  2. makaka

    mute uz dyka

    Rakinkit tema nes jau gaila man tų kaimietuku iš anglijos rajonu. IŠVADA: visi žaidėjai gali vadinti adminus autistais. Isskyrus makaka 😉 Nes negali chatint serve 2018 metais.
  3. makaka

    mute uz dyka

    Banais grasini ? 😄 oh no :) zmogau, is taves puse adminu ir servo juokias :) daryk isvadas
  4. makaka

    mute uz dyka

    Juk neisižeisk troleriuk. Ir nesinervuok. Eik paciulpk papuka mamukui, nusiraminsi gal :)
  5. makaka

    mute uz dyka

    Suprantamai rašyk nes neina suprast tavo minčių.
  6. makaka

    mute uz dyka

    Tai ištrauk demo su voice chatu. Pažiūrėsim su popkornais kaip ten stumiat iš oro vėl 🙂 as neverkiu, aš juokiuosi. O tu kodėl išvis į šitą temai atėjai? Aš tau jau daug kartų sakęs, kad tu esi visiškai nulio vietoj man ir neidomus. Bet matau keliu kažkokius jausmus tau ? Pasipasakok
  7. makaka

    mute uz dyka

    Tai gal papastinsi kur čia buvo mano stumimas ant ŽAIDĖJŲ? Ar ir toliau vartysies. Laukiu atsiprašymo. Arba paskelbkit temą, kad visi žaidėjai Vertica gali vadinti AUTISTU.
  8. makaka

    mute uz dyka

    Tai rašyk už ką mute gavau kietuoli : ) kiti kartai irgi už dyką buvo, nes patys šokat. tik tingėjau čia ilgai su jumis žaistis ir vajavotis.
  9. makaka

    mute uz dyka

    A tu tikrai nori kad aš knisčiaus savo bibliotekoj ir ieškočiau demuskiu kaip tu dergies ant viso servo ? Juk turėsi po kilimu lyst ir ilgai nekišt galvos 🙂
  10. makaka

    mute uz dyka

    Esmė tokia: Visu šitu postu ir kitais postais ką norėjau pasakyt: Jei esi adminas elkis normaliai ir valdyk savo purvina burna, kad ir kokiam tu kaime užaugęs. Admino teisė nesuteikia galiu tau stumt ant žaidėjų iš oro. O man tos bausmės jūsų dalampački, nei aš kalbu nei rašau daug 🙂 Tik juokinga kad servo pagrindinis prižiūrėtojas stengiasi ginti tokius adminus. Nors kaip jau ir suprantama , nes pats buvo užlipęs ant šito grėblio. Peace.
  11. makaka

    mute uz dyka

    Rimtai? Labai šaunu tada. Kai uždėsi mute ir gag man, tada papostink čia kur aš ką dusinau be jokios priežasties ok ? Dar yra norinčių prisijungt "adminu" į šitą juokdarių būrelį?
  12. makaka

    mute uz dyka

    Matai manes niekas nevadina autistu 🙂 Jei tau tai normalu, tai man labai liudna dėl tavęs. Gerai nėra laiko man čia blevyzgot tik norėjau pasijuokt šita tema kokie apgailėtini kiti adminai 🙂 bye
  13. makaka

    mute uz dyka

    Nes "nesupranta nk"? Ką tu čia parašei pats supranti ? Nu va adminas visus autistais vadina 🙂 pasigyre mat. Tai mieste irgi autistais visus vadini ?
  14. makaka

    mute uz dyka

    Tai parodyk priešistore gudruoli : ) įmesk demo ka ten kalbėjai. Mandras karpyt iš konteksto kiekvieną žodį?
  15. makaka

    mute uz dyka

    Troleri juk nesinervink kad praeita karta irgi suvarčiau tave, labai liūdžiu dėl tų 3 dienų mute, gali ir 100 metų dėt jei tik bent truputi tau dėl to atsistos 🙂 Toliau : Campinau ne aš, o visai kitas žaidėjas ant kurio jis užstūmė. Aš parašiau, kad pats praeitam rounde taip darei, ir jis parašė kad su CZ buvo tai todėl ir campino už kampo ir kitoj eilutėj " autiste". Kas jum dar neaišku ? Cross tu geriau patylėk nes juoka keliantis esi, gaila tavo šūdų pylimų ir keiksmų nesu įrašęs kai dergies ant viso servo. Tiesiog parašykit kad vieniem taisyklės taikomos kitiem ne, ir kad adminai turi teise šert visus kuom nori. Beje pamoku man nereikia seniai global. Save vartot vis daugiau ant kiekvieno posto. Aš dar kartą klausiu už ką gavau bausmę? TROLELERIUK parašyk kokią tavo sukurtą taisyklė pažeidžiau 😄 Susikuriat taisykles kurias patys išmetėt jau daug kartų į šiukšlių dėžę.🙂
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search