Jump to content
Create New...

bullzai

★Vip★
  • Pranešimų skaičius

    35
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Other groups

Narys

1 sekėjas

Apie bullzai

Paskutiniai profilyje apsilankė

2173 profilio peržiūros

bullzai's Achievements

First Sergeant

First Sergeant (8/27)

103

Reputacija

  1. Tiesa, na, kaip tik vyksta event pas mus, galės karambit būt kaip prizas nugalėtojui, visgi žodis ne žvirblis visgi :D
  2. :D, Chuliganai - aš tave žaidime vos porą kartų esu sutikęs, prieš nė vieną žaidėją kol kas nieko prieš neturiu. Truputį pasikapstęs, sužinojau kelis dalykus konkrečiai. Pasirodo, jis tą nuotrauką buvo įkėlęs prieš 5 dienas kitoje temoje... Redagavęs bandė ištrint, bet pamiršo seną temą... (Kek) Patikrinęs log, ar tikrai jis įkėlė, radau o čia tas Untitled1.png, originalus failas, kurį pats chuliganas ir įkėlė. Situacija gan juokinga patapo man. O ginklai surfe mėtytis belekur ant žemės gali, mirus žmogui, lavonas dingsta po kurio laiko, bet ginklai lieka ant map apačios. P.S. man čia panašu, kad kilo Toweriu ant surf ski 2 map, nes p50 panašioj vietoj spawn yra, kiti ginklai panašu kad ant ilgosios trasos mėtosi, o awp šalia pačio tower, dažnas camp spotas.
  3. Vakar pats įkėlė sc (ne su apibrauktais raudonais apskritimais), kitas forumo narys pacitavo jį ir apibraukė, šiandien jau jo post redaguotas, kitas sc įkeltas, bet forume pas mane tai visi upload išlieka :D. Plačiau apie šitą sc su kvadratukais prie ginklų kažkas gali paaiškint? Originalią foto pats chuliganas įkėlė, ne kažkoks kitas žaidėjas.
  4. 6:35 ypač, ką manot? Čia ilgensis video:
  5. Labas bullzai

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search