Jump to content
Create New...

dalsen

Narys
  • Pranešimų skaičius

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    6

Pranešimai parašė dalsen

  1. 15 valandas prieš , ✪ KeNTaS said:

    Na csgo ir cs 1.6 tikrai ne tokie patys žaidimai ir pas tau tikrai ne pora "lucky shotu" buvo kadangi tavo statsai buvo ganetinai geri. Čia manau maskas turėtų pažiūrėt ar tu tikrai neturi daugiau acc,jeigu taip tai gausi unbana 😉

    Nu žinai, jeigu turėjau gerą skilla ant 1,6 tai perėjęs į CSGO tikrai nebus tau viskas iš naujo ir nesedėsi silverį nesusigaudymas kas vyksta žaidime 😄
    (tik apie tai norėjau pakomentuot)

  2. 1. Nick žaidime, bei amžius  ( N 17-18 ) - dalsen, 21
    2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) STEAM_0:1:168715858
    3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Todėl, kad serveryje žaidžia tikrai daug įvairaus plauko žaidėjų, tai retkarčiais reikia šiokios tokios tvarkos, serveryje užsuka daug užseniečių, kurie gan dažnai trukdo žaisti skleisdami įvairius garsus, ar šiaip ragina į mikrafona, negavus jiems tokios bausmės žaidėjų skaičius krenta palaipsniui. DM serverio administracija yra gan aktyvi bet ne visad gali užgaudyti tą momentą, o pagalba čia į naudą. Tai didžiausias noras todėl gan praleidžiu serveryje nemažai laiko, tai galėčiau tą laiką išnaudoti dar geriau, prisidėdamas prie projekto bei serverio gerovės. Lai žaidimas tampa įdomesnis 🙂
    4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - esu buvęs CS 1.6 projekte, cs-core, bei mix arenuose.
    5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Užsuku tikrai dažnai, tiek į public, tiek į deathmach. Public serveryje - 1-3h, Deathmach - 2-4h. Įvairiai.
    6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) -  Deathmach
    7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Visiems taisyklės vienodos, tai nebūtų atsižvelgiama ar draugas ar kitas kitas žaidėjas, bausmės vienodos.
    8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Aktyvumu, nori dirbti komandoje, padėti plėtoti serverį į ateitį, įvairiais būdais žaidėjų stebėjimu, demo ir kt, idėjų kūrimu.

    • Pakeliam 2
  3. Jūsų Nick bei steam id - dabar dalsen mute gavau and frytz 
    Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? -2 STEAM_0:1:168715858
    Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) - neprisimenu art gal
    Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - su gelele pora zodziu ir perm mute jau metai vos ne trubut praejo atpirkau savo kalte bachurai, ir gelele jau atleido :) 

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search