Jump to content
Create New...

Gimpas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Namai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

1152 profilio peržiūros

Gimpas's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

1

Reputacija

  1. Gimpas

    Ban

    @MaSk Peržiūrėjai demo?
  2. Gimpas

    Ban

    Pažiūrėk demo ir kvailai atrodysi su savo sakiniu.
  3. Gimpas

    Ban

    Jūsų Nick bei steam ID - Gimpas / steamcommunity.com/id/Gimpas/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2 DMKą darėte prieš gaunant baną - Šaudžiau iš AK. Kiek laiko žaidžiu bachūrų serve, esu gavęs vieną false baną iš consolės už "bhop scriptą", bet jo nenaudojau. O dabar gavau baną už "aimbot", nors jokių third-party programų ant cs nenaudoju, ir kiek laiko jau serveryje sėdžiu, bet dabar pirmas kartas kai už šaudymą baną gaunu. Demo peržiūrėjus viskas aiškiai matysis jog nieko nenaudojau.Kuris admin nubaudę ? - console.
  4. Gimpas

    Free ban

    Per demo tiesiog pamatytum jog tai ne scriptai, ačiū.
  5. Gimpas

    Free ban

    Ne, aš realiai bhopinimo skalėj save viršuj vidurio pagal gerumą laikau, ir jokio scripto, etc. nenaudoju, viską pats suku su mouse wheel. Pelytė bloody mouse, tai tokio dalyko kaip šiame video neturiu. Tuo metu užgaudžiau 6~ labai gražius bhopus ir gavau baną. Jeigu demo žiūrėjai pamatysi jog aš 60% žaidimo bhopinu, ir kiek kartų nepavyksta gerai užgaudyti bhopo, bet ant galo labai gerai užgaudžiau ir gavau baną.
  6. Gimpas

    Free ban

    Jūsų Nick bei steam ID - STEAM_0:0:209934277 GIMPASKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2Ką darėte prieš gaunant baną - Realiai gavau baną už trigger botą lyg ir, bet kiek esu žaidęs neikarto negavau bano už "trigger'. Tuo metu tiesiog bhoppinau, ir nesišaudžiau tai banas už trigger kažkokia nesąmonė, galvojau už "bhop scriptą" ar kažką tokio, bet bhoppinu su mouse scroll. Galit demo pažiūrėti, jokio triggerio nenaudoju, kažkodėl sistema false tagino mane.Kuris admin nubaudę ? - -
  7. Gimpas

    Heyo [Mini event]

    Po 16 metų sunkių treniruočių http://www.part.lt/img/903a30af3e5e9ac6ddac8768dea336bc421.jpg :-[
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search