Jump to content
Create New...

Aleksiux

Narys
  • Pranešimų skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Aleksiux's Achievements

Private

Private (1/27)

0

Reputacija

  1. Aleksiux

    fylz-wTy- Gagina už nieka

    [quote author=deivius1 link=topic=1668.msg20932#msg20932 date=1502823214] [quote author=und3rfr4m3 link=topic=1668.msg20930#msg20930 date=1502822457] jus tik ieskot progos kaip kanors uzmutinti [/quote] Jei ieskot del ko nubaust tai tiek tave, tiek tavo draugus tiek puse servo galeciau gag bent menesiui ir 100% duodu kad rasciau del ko pasiknises po logus... Tad ne. Mes neieskom kaip nubaust o atvirksciai, saugom jus nuo vagylku, cheateriu, scammeriu ir kitu jobnatu naruciu kurie tikrai ne zaist ir optimizma skleist ateina. Kaip sake art, tokie reklamavimai gan rimtas dalykas kad ir fake. Geriau tegul kitoki bind pasidaro trolint. [/quote] Aš net neturejau to pasibindines, sugalvojau parašiau ir viskas.
  2. Aleksiux

    fylz-wTy- Gagina už nieka

    ir BTW tu nesi blogas adminas tu vienas iš geriausiu :D Čia ištikruoju
  3. Aleksiux

    fylz-wTy- Gagina už nieka

    Tai kodėl kiti adminai nekreipia dėmesio į tai kaip buna ant juoko.Aš nesakau, kad kiti adminai geresni. Nu bet tai matau pirma karta, nes nelabai matau kaip kitus banina už tai.
  4. Aleksiux

    fylz-wTy- Gagina už nieka

    Aš čia neverkiu ir pnš. Bet Fylz mane elite serve užgagino 2savaitem už reklavima nors parašiau werygoodhacks.com gat hacked never.Tokios svetaines net nera.Viska parašiau ant juoko, nes mane vadino hackeriu.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search