Jump to content
Create New...

Shwimatt

Narys
  • Pranešimų skaičius

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Shwimatt's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. kad jus ta demo ziurit viena akim... jokiu cytu nebuvo, unbana davai suveikit
  2. [quote author=v1tal1k link=topic=1619.msg20273#msg20273 date=1499706672] Klausyk zmogau, jei tavo skill level toks didelis tu neziuretum i zeme zaisdamas, ir nesaudytum ten kur priesai stovi per smoke tipo ale prefire ar tikrinai. Pasisake daug zmoniu. Gali bandyt issisukinet ir tiket kad headhunteris tave isgelbes. [/quote] o nxj nesaudyt jeigu i mane saudo? atsisaudai gi. Tave paziurejus tu visada per smoke drozi, o kai bhopini i zeme ziurai. tai ka, mes abu cyteriai, ne?
  3. [quote author=gedasXdd link=topic=1619.msg20270#msg20270 date=1499705255] wh 100%, dar cia gintis bandai. apgailetina. apie mapa rasai kuri gerai pazisti, tik kad pazinojamas neduoda tau ct poziciju, jei pazinotum lystum pagal kampa o dbr lendi netikrines tiesiai kur ct stovi, pasidarai per siena, tada nesauni jei uz sienos :D taikini laikai ant sienos nusitaikes po 10s sugalvoji gi per sienos kampa nesausi pasuki iskart kairiau. nu zodziu apgailetinas esi. r_drawothermodels 2 // ir ta jusu vistos galva netrukdys. p.s. artai nebereiks savo nuomones, labai klaidini zmones, poto sako cia vienas taip sako ir pns.. ir visada tas vienas buni tu. Gal tiesiog leisk kitiem nusprest. peace. [/quote] tj kad per demo niekada tiesiai i zmogu per siena neziurejau, bbz kieno tu demo ziuri tada :DDD gal koks strk ten buvo, ne?
  4. [quote author=Cunta link=topic=1619.msg20267#msg20267 date=1499702065] Akivaizdus wh: necheck'ina kampų (nebent ten yra žmogus :D), per smoke crosshair ant žmogaus užšoka, nuolatinis žiūrėjimas į sieną. Čia jo nuo pirmo iki trečio raundo, kai jis prisijungė į servą. HEADHUNT3R, fir3x yra profesionalus žaidėjas? Pasižiūrėk jis į žemę taikosi, movement irgi ne pats geriausias :) [/quote] Privertei ir mane pasižiūrėti tą patį demo. Gerai, žiūrau į sienas. tuo metu atrašinėjau fb, ir btw tose vietose nieko net nebūdavo, gi pasižiūrėk su x-ray. 4:7, šaudau per smoke. nixują nepataikiau, net neįkirtau. tiesiog drožiau, kad drožčiau. Roundo pabaiga, nušaunu čiuvaką per sieną? jo jibanas gunas matėsi. Viena akimi permetat tą demo, vieną kartą pasižiūrėkit su x-ray,kitą be. Šitą mapą beja puikiai pažįstu, atžaidęs ir žinau visus spotus, dėl to per sienas taikausi į kampus, kas yra visiškai normalu. Gi pagalvok pats, žaidi savo mape, pažįsti jį. Jeigu žinai,kad ten gali būti tai ir taikaisi. vitalikas paspecino mane 3 roundus ir blokavo. kaip moderatorius sakė, jokių prefire nebuvo kaip jūs čia sakot. 10:6 , žiūriu į smoke ir bam išlenda zakas? su x-ray pasižiūrėjus,žiūrėjau vpš šalia jo. Ir prieš tai drožė jis per tą savo smoke, ką galite pamatyti specindami jį ;) btw apie movementą, žiūriu į žemę tik tada kai bhopinu. Visos jūsų ''įtartinos'' vietos išaiškintos, peace. strk pats su kodais žaidi balvonas, tavo nuomonės niekas čia neklausė
  5. [quote author=Art link=topic=1619.msg20261#msg20261 date=1499691860] [quote author=v1tal1k link=topic=1619.msg20260#msg20260 date=1499689816] Gavai bana uz griefinima matchmakinge o ne bachuru serve. Nice try [/quote] ne jis paaiskino, kad jo main su banu uz griefinima, todel naudoja alta bet vistiek kad ir banas uz griefing tu vistiek gali jungtis i bachuru serva kazkaip keistai skamba, kad susikuria alta +vipa ir nuspsrendzia menesiuka palost bachuru serve, nors galejo su main ta pati nzn man kazkokia makalyne [/quote] Nea,neleido man jungtis į vac-secured serverius. Dėl to ir prašiau,kad perdėtų vipą ant šito steamido. tsg jungdavo ir nedajungdavo.
  6. http://steamcommunity.com/id/Shwimatt prašom, activity pasižiūrėk ir rasi. ;)
  7. [quote author=Art link=topic=1619.msg20246#msg20246 date=1499674835] po kol vitalikas iesko demo, as issitraukiau demo kur banas uzdetas. ir galiu pasakyt kad yra wh, dar turbut specialiai uzsidejai vistos kauke, kad kitiem sunkiau spectatint butu. acc naujas irgi nieko gero nesako, nesvarbu kad vipas, cytinimas netoleruojamas. ka kiti adminai mano, stai demo https://drive.google.com/open?id=0B_rcM-bX0BD2azlxX19WanZBaXc [/quote] vistos kauke uzsidejau random, acc naujas, nes ant seno overwatchas uz griefinima 5 savaites. Screenshotas: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=969254828
  8. laukiu, ir tikiuosi unbano. nes vipas neamžinas ;)
  9. Tj va, žaidžiau antrame serveryje, viskas prasidėjo nuo to, kad numečiau tuscane molotovą į ct ir parodė, jog kažkam nuėmiau -1. taip išlindau prefirindamas. Po to killo pamačiau vitaliką spectate,supratau, kad specina mane. Ir po vieno šūvio, prasileidau baną. koks buvo tas šūvis? po kaire čiuvakas buvo užsismaukinęs ir sutrepsėjo, ką galima akivaizdžiai išgirsti. aš išlindau prefirindamas, jo nušauti nepavyko. Bet banas vistiek yra :D jeigu toks protingas, tai numesk įrodymus, kur matai savo nuomone wh.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search