Jump to content
Create New...

Kempinioks.Vladimir.Putin

Narys
  • Pranešimų skaičius

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Kempinioks.Vladimir.Putin's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

0

Reputacija

  1. Clarity nežvenk nes ir arkliams dantys krenta. .i. (U_U) .i.
  2. Here http://steamcommunity.com/id/ZaliaRasa15/, gavau ant šito acc prieš 15 d vac bana.
  3. Ir mane juokina tokie žmonės kur pirma kart mato radara csgo žaidime, pamačiau priešininka radare, nes kiekvienam rodo kai teammate pamato, buvo cache mapas, tai wallbanginau a site iš garažu , tai pasakė kad cheateris, kaip čia suprast? :)
  4. Nu tai gerai , visi turi tų vac banų ir kas iš to?, kiti vistiek žaidžia bachuru serve. Bet žinai čia biški man kažkas itartina, bet sueis. O apie šiukšles tai patylėčiau. Nes pagal tavo manymu , kurie turi vac banus yra šiukšlės? Ir aš neturiu ka slėpt dėl mano vac bano, aš galiu numest linka jei net nori. :)
  5. Nu tai jei vienas imetė kažkoki supista sena acc, tai pizda jau pasaulio pabaiga. Vaikas paverkia, paverkia ir jau pizdiec. Man tai nesvarbu, galit ir neatbanint, jei ir atbanintumėį. Net neičiau i serva, nes kažkoks vaikas vėl pradės verkt, kad cheatas... :D
  6. Taigi gavau bana už nieka. Ir norėčiau gaut unban, nes kažkoks vaikėzas Rimvax. Numetė mano seno acc linka, ir gavau bana, tai tegul ikelia irodymus kad aš kažka nors šaudyčiau per sienas ar pnš.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search