Jump to content
Create New...

Pridaryk Bardacioka

Narys
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    kaunas lietuva
  • Lytis
    Vyras

Pridaryk Bardacioka's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. stai prasom, irodei vel kad freeban man davei. Tikiuos vel ant manes neuzsoksi... Ir nereik angelelio vaidint, visi mes zinom kaip tu bendrauji 😉 as tik noriu zaist serveryje ir viskas. Aciu uz suprantinguma. tikiuos daugiau nebeturesim problemu
  2. gerbiamasis Lycsai, jeigu jus labai jau taip itariate mane kad as naudoju palengvinancias programas, taip? As visu 100% sutinku atlikti PcChecka, ar tu tai sugebesi adminas? Tu esi naglas, ir visiems draskai akis. Visada grasini banais, ir negraziai kalbi su zaidejais jusu serveryje, manau atsirastu dar zmoniu, kurie pritartu man kad tu elgies neprofesionaliai kaip adminas.
  3. vel gavau bana is lycs, nes per gerai pagal ji saudziau retakeuose. paziurejo mane specuose, ir sake kad gaunu ban (priezasties nepasake). antras banas is sito asmens, nei patikrina normaliai nei ka. Visada ant visu loja kaip adminas elgiasi labai slyksciai, noriu kad susirupintute situ adminu. Prasau perzvelgti demo ir mane atbaninti. Kiek galit banint uz nieka, kazkokia nesamone is jusu puses vyksta. Noriu normalaus atsakymo uz ka gavau bana, ir butu nuostabu kad pateiktute irodymus. nes jus ju neturit 🙂 Acc : https://steamcommunity.com/profiles/76561199390260817/
  4. dekui labai, ignoravau nes nezinojau ka pateikti... sorry labai
  5. supratau, taip ir reikejo parasyt jog reik to ir to. https://steamcommunity.com/profiles/76561199654596196
  6. Jūsų Nick bei steam ID - Pridaryk Bardacioka, https://steamcommunity.com/profiles/76561199390260817/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? neprisimenu laiko, pries savaite mazdaug (RETAKES) Ką darėte prieš gaunant baną - nieko nedariau, nepateikiau main accounto nes buvau su fresh acc. Kuris admin nubaudę ? - neisivaizduoju as neuzsirasiau i knygele kas toks mane banino... dabar galiu pateikti savo main accounta, ar galit unban?
  7. sveiki gavau bana pries savaite, uz tai kad nepateikiau savo main accounto, adminui teigiau kad esu prarades steam guarda ir galiu pateikt visus irodymus kad galiu prisijungt i savo main acc. Bet jis mane uzbanino vistiek nieko nesakes. man steam sugrazino mano main accounta : https://steamcommunity.com/profiles/76561199390260817 ar butu galimybe gaut unbana?
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search