Jump to content
Create New...

m1

Narys
  • Pranešimų skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    J
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

m1's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

-1

Reputacija

  1. m1

    bannned again lol

    Tai as ir nebandau :D Isreiskiu mintis. O jei ka live play nori gal? Pasijusi silveris tada gal?
  2. m1

    bannned again lol

    Man tai juokinga, kad be normaliu irodymu dedamas ban. Zinau kad nieko nepakeis mano cia rasymas, bet vistiek noriu pasakyt. Lenku serve gavau ban del to, kad zaidziau no vac serveri, kuriame siaip daznai cheatina. Anyways, juokinga staff yra cia, silveriukai, klounus priimat i staff. Tik 2 adminai buvo geri cia. Art ir Clarity.
  3. m1

    bannned again lol

    Jusu Nick bei steam id - crown , STEAM_1:0:228871930 Kada nubaude? - nu ka tik Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - woody Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - vel normaliai zaidziau ir ban uz wh :). Noreciau bent demo kuriame esu toks wallhackas.
  4. m1

    Banned lol

    Jusu Nick bei steam id - crown , STEAM_0:0:228871930 Kada nubaude? - 4 Rug. Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - domantaka Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Zaidziau tiesiog serveryje(naujas accountas, senas VACed uz skin changer, turi ji savo friendliste) ir domantaka klausia manes ar tas accountas yra mano. Atsakau taip, ir gaunu perma ban uz "Banned account". What? Perziurejas pora kartu serverio taisykles(radau steam grupei) nerandu jokios taisykles, kuri draustu tureti VAC banned accounta. Be to, jei padetu tai esu zaides siame serveryje virs metus, gal net kas nors prisimins.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search