Jump to content
Create New...

Valiuzas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Viskas, kas parašyta nario Valiuzas

  1. Valiuzas

    -Admin vafliuzui

    su vac mano atiduotu acc seniausiai kitam žmogui. tai ką veikia? manau, kad šiukšlyne guli.
  2. Valiuzas

    -Admin vafliuzui

    Antifrizai. 🙂 1. Čiuvas gavo ban. 2. Informavau iškart per steam chat. 3. Reikėjo matyt kokia galimybė buvo jį banint kai nonstop rr buvo. Žodžiu, neturiu aš ko per daug čia aiškintis. kam reikia, tas žino.
  3. Valiuzas

    -Admin vafliuzui

    Žiū, kad tu nemėgsti manęs, tai čia jau yra visai kas kita. užaugsi. suprasi. Bet kai čiuvas rr padaro servo vos prisijungęs, tai ką žinau, ne vienas serve iš adminų tuo metu buvau. 🙂 relax.
  4. Valiuzas

    -Admin vafliuzui

    🙂 žinoma taip. 😄 sutinku. tu visais klausimais teisus. 😄
  5. 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) - Valiuzas (29)2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/id/VValiuzas/3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Nes mėgstu tvarką serveryje, kurią galiu prižiūrėti.4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Taip. 7games game csgo ( tai paskutinis) daugiau šiaip nepamenu, senstu, atmintis blogyn, alus ir nepadeda.5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - manau, kad +/- 30h per mėnesį.6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - #1 ir #2 netrukdytų. kai pirmas servas tuščias, o antrame bardakas be admin.7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - viskas priklauso nuo to, ką padarė. bet taisyklės visiems vienodos. draugas, nedraugas. tvarka turi būt.8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - kuo daugiau tvarkos, tuo daugiau normalių žaidėjų, jie nebūtinai turi būt iš LT.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search