Jump to content
Create New...

S1lentas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lithuania
  • Lytis
    Vyras

S1lentas's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    Sakiau gal ir yra 1-2 max, o gal ir nėra, xuj znaet, ir tai jie 2-5metų senumo gali būti mažiausiai jei nedaugiau.
  2. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    Pabandysiu išsiaiškint dėl šito bairio, nes jau ne pirmą kartą ties tuom susiduriu, kai visiškai paskyros šiuo metu, kurios yra 101% ne mano, ir nežinau kaip reikėtu jum tai įrodyt, nes žinoma kaip visi mazinasi nuo bano ar pnš. Vyrai ne tokiuose metuose eit cheatint gal, kai buvo 12-16 metų gal ir būdavo noras.
  3. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    O interneto tiekėjui, nesinori 20€ mokėt, tam kad pakeistu į unikalų IP adresą.
  4. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    Seniukai, jeigu tu pagal IP trauki paskyras, tuomet žinau kur problemą 🙂 Mano ip yra nesikeičiantis, bet mano interneto tiekėjas, suteikia daugiau klientų tą patį IP, kas yra blogai, jau ne viename žaidime susidūriau su tuom, dėl IP, nes būna ateini ir jau banas yra, nors gyvenime nesi žaidęs to žaidimo ar serverio, ar kažko kito. Prašau man surask bent 1 paskyra su VAC ban'u ne pagal IP adresa, ačiū, nes paskyros tikrai ne mano.
  5. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    oj oj, vyrutį iš kur tokias paskyras trauki? 😄nei viena nėra mano.
  6. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    @Phnx Parodyk man juos, Ačiū, gal 1-2 ar yra, kurie 2-5metų senumo, gal ir klystu, nepamenu tiksliai, bet norėčiau pamatyt juos.
  7. S1lentas

    Gavau ban S1lent

    Pataisau 2023-02-08*
  8. Jūsų Nick bei steam ID - S1lent https://steamcommunity.com/id/Degajus/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - apie 2023-02-05 01:40 - 01:45 Public, Vertigo.Ką darėte prieš gaunant baną - Prisijungiau sužaidžiau gal 2 ar 3 round'us, staigus ban'as, žinoma suprantu fresh account'as, bet, kad ir fresh paskyrą su prime, manau pirmiausia reikėtu žmogu pastebėti, ir paskui baninti ar net paprarašyti main paskyros, skaičiau, kad dėl VAC reikės luktelt 3-5dienos, ne problema, klausimas kyla kodėl fresh paskyra? Pardaviau main'a už nebloga suma, tad susikūriau nauja - main'as - https://steamcommunity.com/id/Skytechas Kuris admin nubaudę ? - Marihuana
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search