Jump to content
Create New...

Kicius

Narys
  • Pranešimų skaičius

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Kicius's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

0

Reputacija

  1. Kicius

    Banas

    Dar kai šoviau taikiausi net į galvą. Žiūrėk o ko negaunu bano ant kito acc? Jeigu aš jum "cyteris"
  2. Kicius

    Banas

    [quote author=Profesorius link=topic=1586.msg19959#msg19959 date=1498636913] tai palauk palauk nenukreipiam temos paaiskink tuos trys suvius apie kuriuos kalbu geresnis zaidejau.Nes as botas turbut mazai ziurejau prof youtuberiu kuriu darbas lost csgo ir jie moko kaip atskirt cheata nuo gero zaidejo,tai gal kazka blogai jie moko prasau paaiskink tuos trys suvius(ir trys tokie flikai is eiles nepasiteisinimas).Beje botu laike kai zeus vien naudojau bet daba kiek losiu maziau zeusinu kazkaip ir tuos globalus nusaunu ir pazeusinu(su 78ping).Plius uzeik pas mane ant profilio ir pazek kokia aparatura naudoju,su tokiu moniku puikiausiai matos kas cheatina kas ne o tie kur 60hz losia suda jie mato ir sako ner cheatu [/quote] Protingas čiuvas esi. Kaip ble paprastu flicku nematę? Šoviau tai nušoviau į galvą? Protinguoliai "botai" .
  3. Kicius

    Banas

    [quote author=Profesorius link=topic=1586.msg19956#msg19956 date=1498635746] [quote author=Kicius link=topic=1586.msg19955#msg19955 date=1498634797] Profesoriau, tu jauti ką rašai? Jei būčiau aim , tai būtų hs ne tik shorte bšk logiškai galvok. [/quote] tai paaiskink 3 suvius pirmas kai galvos virsune islindo per plitas sorte taikej i galva taip bet i vorsune galvos o kulka per centra galvos ejo to pasekoja per plitas hs iskatt po to suvio laiptai vel i galvos islinduse virsune sovej nejudedamas vel kulka i centra galvos per laiptus nuejo ir tada grizli isvis kosmosa nuemej taikinis nuo jo galvos tolokai buvo suvis hs...paaiskink kaip taip 3 iseiles neaiskius hs paleist,slow.motion padarai matos kad visos kulkos tiesiai i galvos viduri eina nebent jus grafikos nepadare ir nematot kaip kulkos vaiksto ir kur taikinis buna,v1talikas malaxec kad tokiam ban,juda kaip molis ir.pro vaidina [/quote] Jūs neverkit tik, atėjo geresnis žaidėjas, jūs jau verkiat nebenušaunat. Garudu. Galit trint tema. Jei jūs tarpusavį susitarę tai aš patyliu. Nes visi laikosi vienos nuomonės. Art tik pasakė kad ne wh, ir tai čj įdėmiai peržiūrėjo visa demo. Žodžiu sekmės ir daugiau baninkit už jūs geresnius. Nes visi serveryje botai žaidžia.
  4. Kicius

    Banas

    Profesoriau, tu jauti ką rašai? Jei būčiau aim , tai būtų hs ne tik shorte bšk logiškai galvok.
  5. Kicius

    Banas

    Jums viskas gerai? Gal neatskiriat wh normaliai? Visu pirma kaip art sakė nėra logikos, tai ateinu paprikolint.. shorte tai tikrai matėsi galvos.. ką aš žinau spręskit jūs.
  6. Kicius

    Banas

    Labai gerai pastebejai .:) grizes po savaites pertraukos, o skill yra kiek pamenu tiek saudau.
  7. Kicius

    Banas

    Jusu Nick bei steam id - Kicius STEAM_1:1:112437675 Kada nubaude? - Šiandien 19h Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - V1TAL1k Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? Tiesiog, pora karteliu nušiovau per siena nes matėsi galva, ir pašaudžiau per smoke, mano manymu kiekvienas žaidėjas patyręs csgo pasaulyje taip padarytu. Lauksiu atsakymo.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search