Jump to content
Create New...

claudios13fr

Narys
  • Pranešimų skaičius

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

claudios13fr's Achievements

Corporal

Corporal (4/27)

-2

Reputacija

  1. Nesamones padare tik serva gadina.Ir tie patys zmones paliks serveri nes niekam nepatinka tokios nesamones.
  2. Keisk ka tu nori neidomus esi.
  3. Tai as nekalbejau ir muta dejo as tik rasiau pagal viska turetu buti tik gag bet zinai kai duoda tokiems kurie nemoka komandu ir deda ko visai nereikia tai ka zinau...Alia nusimano gauna admina ir ka reikia nemutina vaikai rekavo ar kazkas panasaus nusispjaut lyg jo nebutu,tas pats snd su vitalik buvo TedBear kalbejo vitalikui dzin
  4. Nes nesamones darai as rasiau tik zinute.Pagal viska tureciau gaga tik gaut o tu dejai ir muta is lempos nes nesusigaudai ka darai..
  5. Gavau is pradziu muta uz tai kad ant MagiciaN sustumiau pasake ramintis parasiau dar karta dave muta is lempos poto dar gag tai uz ka mutas jai as tik rasiau net nekalbejau..Ir bent jau 30min duotu o ne parai...
  6. claudios13fr

    Nothing Special anti-smoke

    Kai adminai pradeda bugus naudot ar kazka panasaus tai visiem vienodai rodo tevukas kelis momentus uztaike ir banas parejo..Tai kokia cia lygybe adminai ir cytint gales ir bugus naudot ar pns..Juokas ima tik..
  7. Tai rankas pajuodavo po kokteiliuko i soliaruma nuleke
  8. 1. Nick zaidime: Nyznaju ツ 2. Amzius N-18: 15 metų (lapkričio 20 bus 16.) 3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) STEAM_0:1:28134811 4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Taip,viename serveryje.. 5. Kokiame serveryje buvote? laikiux.Gal ir daugiau tiksliai nepamenu. 6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Minimum tai gal 3h arba daugiau.Dažnai ir nakti sėdžiu beveik visa diena. 7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) Csgo 2 serverije (Galit ir pirmam serverije paskirti jei ten labiau reikia busiu ten aktyvesnis tada.) 8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Pirmas būtų ispejima jeigu nereguotu mute. (Nežinojimas neatleidžia nuo bausmes) 9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick.: 10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas, dar kazkas kas butu naudinga projektui...): Prisidejimas labiausiai čia event rengimas kad sudominti žaidejus tai čia kaip ir sukurus kažkoki tai įdomesni eventa su laiku ateina ir įdejos.Stengčiausi kuo daugiau siulyti eventų,kad išlaikyti kuo daugiau žaidėjų serveriuose.
  9. claudios13fr

    SkyCircle Anketa.

    Nekonfliktiškas. Manau, kad būtų adekvatus adminas. Užtariu ;) Tik dėl 2 serverio nežinau ar reikia ten dar adminų, gal labiau reiktų 1am serveryje pagalbos. Po truputį atsigauna pirmas servas (gal čia tik dėl evento, na, bet tikėkimės, kad ne tik dėl eventuko 8) )Maladec pacanas :)
  10. Taigi Bachūrų Serveryje viena diena grojo muzika pagalvojau visai nieko butu.Pavyzdžiui baigusiems roundams pradetu groti muzika ta laika kol naujas prasidetu :) Ar kokia radija sukurti kažką įdomesnio,nes manau žaidejam patiktu vis daugiau atnaujinimų.. :))
  11. Cobblestone siandiena pries kokia valanda
  12. Zaidziau serveryje pataikiau jam per siena hs cobblestone mape ir jis dejo bana nors jokiu wall hacku nieko neturiu tai gal galie kazka pasizeti nes free banas tai kaip cia ir suprast :(
  13. https://www.youtube.com/watch?v=0XGthWzRJfA Tikiuosi patiks jums :)) ;)
  14. Sveiki,taigi nutiko man beda :'( aš šį mėnesį pirkau vipą,o prieštai aš jį dar turėjau,bet norejau vel prasitesti,kad ilgiau būtų.Mokėjimo būdas buvo per Maxima seniau nickname buvo Lokys tuo metu Steam Id:STEAM_0:1:192827922 Data: 2017-02-11 11:10:03 jai nesunku galite gal pažiūrėti nes tikrai neturi būti dar pasibaigęs..Dekui už pagalbą iš anksto...!!!!
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search