Jump to content
Create New...

erikass

Narys
  • Pranešimų skaičius

    24
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

erikass's Achievements

Sergeant

Sergeant (5/27)

-1

Reputacija

  1. erikass

    Kur vipas?

    https://steamid.io/lookup/76561197977445953
  2. erikass

    Kur vipas?

    Aš pagal console status komandą žiurėjau o yra tas pats kaip į tą saitą nueit
  3. erikass

    Kur vipas?

    SteamId : STEAM_1:1:8590112 Transaction Details [spoiler] Payment to Edvinas Ivanavicius Status: Completed Manage my transaction Contact seller Report unauthorized transaction You have until 3/23/2017 04:32 PDT to notify the seller directly about any problems with this order. See the Purchase Protection Policy for more details. Web Accept Payment Sent (Unique Transaction ID #51S88282RB142480C) Original Transaction Date Type Status Details Amount Sep 23, 2016 Payment To Edvinas Ivanavicius Completed ... -€2.00 EUR Related Transaction Date Type Status Details Amount Sep 23, 2016 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details €1.77 EUR Name: Edvinas Ivanavicius (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified) Email: [email protected] Total amount: -€2.00 EUR Fee amount: €0.00 EUR Net amount: -€2.00 EUR Item amount: €2.00 EUR Sales Tax: €0.00 EUR Shipping: €0.00 EUR Handling: €0.00 EUR Quantity: 1 Item Title: Parama BachuruServas.lt grupei Date: Sep 23, 2016 Time: 04:32:07 PDT Status: Completed Shipping Address: No Address Provided Funding Type: PayPal Funds and Credit [/spoiler]
  4. Sveiki, šaip būtų gera info kad rodytų vip galiojimą kažkur, tiesiog man ir įdomu, kiek dar liko kada pratesti, ir beto jaigu dabar pratesiu, ar man prisidės tie mėnesai, nebus taip kad pratesiu ir liksiu ant ledo ir reiks prašyt kad pažietų?
  5. 1. Erikass 2. 1996-06-29 3. STEAM_1:1:8590112 4. Taip, ir ne vieną kartą 5. Nesinori reklamuoti, tiek laik... ir savo projektuose (tai buvo prieš metus) 6. apie 6-7h gal net ir daugiau 7. CS:GO 8. Iš pradžių nieko, nes visi keikiasi, bet jaigu labai įkirėtų ir įžeidinėtų kitus žaidėjus mute. 9. Na nežinau, bet dažniausiai varginu Art dėl kažkokių kėblumų..
  6. erikass

    Erikass - Dėl mute

    Sveiki, aš daug nepildysiu, bet visa info http://bachuruservas.lt/bans/index.php?p=commslist&searchText=Erikass Na tiesiog yra dalis ir mano problemos, kad fone girdėjosi muzika, ir tuo pačiu norėjau kažką pasakyti, bet čia per žiaurus mute 2 mėnesiams.. Ir dar galiu pasakyti, kad kiti kai paleidžia muziką, admina parašau kad darytų kažkokius veiksmus, tai jie sako „Tai čia px warnupas“ bet mano manymu nesvarbu warnup ar ne, kai esi užsidėjęs ausines vos ne ant viso garso, ir girdi kažkokias „gavarylkas“. P.S. atsipašau už keiksmus..
  7. erikass

    Cool Girl(2)

    Sveiki, Ačiū „Art“ kad sukūrė man šį acc, nes negalėjau pats susikurti. Aš esu žaidėjas „Erikass“. Taigi yra geriausia perspektyva gaudyti sukčius „Čyterius“ įdiegus HLTV (ar kaip jis ten...), ir tegul įrašinėja demo, jisai daug resursu neprašo, ir viską aiškiai gali matyti kur kas kaip, arba pačiam serverį darytų demo įrašą, ir ta dar tiksliai nuspręsti ar jis tai atliko nusižengimą ar ne, nes kiti žaidėjai (PVZ) aš, radare nerodo puse žaidėjų, o ant serverio demo viską rodo. Taipogi, kiekvienas žaidėjas kaip aš kiekvieną syki neįsijungia kad įrašinėtų demo kaip pradedu žaisti, nes nevisi žino ar čia gera kompanija ar ne, visi einame kaip į narniją, o vėliau matome nervų kamuolius, arba linksmai leidžiančius laiką žaidėjus.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search