Jump to content
Create New...

naturE

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario naturE

  1. naturE

    Ban

    balvonai penkto levelio apsimyze vun nahui
  2. naturE

    Ban

    Tai pardavęs accounta senu seniausiai , kad sukurta ant mano IP nereiskia , kad as jy turiu, jei losiu su situ faceita tai ir yra jis mano mainas, o su 3k elo nemanau , kad cytinciau masofkej, nu, bet xujsnym jusu reikalas pajibat ant tos masofkes taip ant durniaus pasaudyt ateini ir tiek smagu.
  3. naturE

    Ban

    https://www.faceit.com/en/players/__naturE/stats/csgo visiškai ne į tema lempini accounta įmetė 😄 😄 😄 tu nenormalus ar kas tau yra, tu bent vieną įrodymą įmesk , kad čia mano accountas.
  4. naturE

    Ban

    Iš kur tu čia ištraukei , kad čia mano accountas 😄 😄 😄
  5. naturE

    Ban

    Temos anketa: Gavau Ban/Gag/Mute Jūsų Nick bei steam ID - https://steamcommunity.com/profiles/76561198048006913/ naturE Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Public de_cache Ką darėte prieš gaunant baną - Lošiau Kuris admin nubaudę ? - Px. ĮRODYMAI ? - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip problema išspręstume 10x greičiau ir be papildomų rūpesčių. ( Jeigu tai vyko mūsų serve, sakykite laiką ir mapą ir mes ištrauksim DEMO; - DEMO PAS MUS IŠSILAIKO TIK 6 DIENAS ). De_cache 19:40
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search