Jump to content
Create New...

rustedinside

Narys
  • Pranešimų skaičius

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

rustedinside's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

0

Reputacija

  1. Naujas zemelapis cs_forced_assault. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=626010197 http://csgo.gamebanana.com/maps/189306
  2. Atnaujinti de_dustfa, awp_dustfa, de_storage_simple.
  3. de_storage_simple https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=603720078&searchtext=storage_simple
  4. Aciu. Detalesniem mapam laiko nera ir daug kruopstumo reikalauja. Be to detalesni mapai kartais atrodo labai chaotiski ir visko prigrusti. Aciu uz ivertinimus ir komentarus. Imesiu turbut daugiau zemelapiu.
  5. Tai zinoma. Default mapu neatsikratysi, puikiai sukurti, detalizuoti ir tt. Cia mapai ivairovei, pabandymui. Man tiek turbut, kad patinka juos kurti, turbut labiau nei zaisti. Zaidejui neitiksi, idek darbo, padaryk padoru mapa , didesni , detalizuota kiek iseina - sudas! Padaryk deze su vienom durim , vienu langu ir sikinyku - ach**** mozna!!! Cia faktai. Kadangi didzioji dalis zaideju tikrai zaidzia for fun jie visada zais kokia nors deze pvz awp lego , awp dust...ir ttt. Rimtesni zaidejai ,pastebejau, tikrai balsuos visada uz bet koki mapa tik ne uz deze.
  6. Atnaujinta. Prideta daugiau screenshotu.
  7. Nezinau losiau ar pagrindiniam ar kitam serve, bet atrodo pagrindiniam, ir jame buvo ikeltas awp_lego mapas, kuri visi taip zaidzia, turbut del jo paprastumo ir zinoma, kad tai tiesiog awp, bet mane labai stebina visu susizavejimas siuo zemelapiu, nes manau nieko paprastesnio neimanoma sugalvot... kadangi workshope yra tikrai paprastu, bet graziai detalizuotu ir manau daug idomesniu awp map versiju. Tad, kad sie zemelapiai netinka kazkokiam serveriui negaliu sutikti, zinoma turi ir zaidejam patikti. Be to tikrai neprasau, kad jie butu keliami i kazkuri serva. Tiesa galiu sutikti jie netinkami kokiamnors turnyrui ir kitam pro machui, nes juose nera geras balansas. Vienas dalykas mane domina tik, noreciau pamatyti siuos mapus losiant daugiau zaideju viena kita matcha, paziureti kaip juose vyksta kovos, kokie pliusai minusai. Tai tiek, aciu uz ivertinima.
  8. Sveiki. Gal ka domintu de_dust tema sukurti zemelapiai. http://steamcommunity.com/profiles/76561198045400830/myworkshopfiles/ Tai mano sukurti zemelapiai pritaikant de_dust , de_dust2 tema, zinoma jie netokie detalus kaip orginalus zemelapiai, bet gal kam patiks. Aciu uz demesi.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search