Jump to content
Create New...

karru

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    UK
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

karru's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

1

Reputacija

  1. karru

    Aukstas pingas

    1. Tai gal tu matyt naujokas esi, jog nepazisti sio niko :) gaila jog pagridnio acc logina/psw/email pamirses, tai teko kurti kita. 2. Parodyk bent 1 zinute mano kur ka nors ant kazko "stumiau". Tiesiog noretusi, jog administracija parodytu iniciatyva problemos sprendime, o ne numestu "eik keisk interneto tiekeja" bomba. Taigi sutarciu nutraukimas ne 5 eurus kainuotu zmonems. Cia atvirksciai, administracija (turiu omeny troli) cia mus megsta moliais vadint kitus ir t.t.
  2. karru

    Aukstas pingas

    kokie ip keitimai :D kokie zaideju praradimus tu kalbi. serveris, vardas lieka juk tas pats. jums cia labai lengva kazka aiskinti ir problemu sprendimus mest patiems zmonems nes kito csgo projekto nera. tu isvis neturi jokios kvalifikacijos kalbet sia tema nors ir antras po masko esi. tau vienam tas heavy patiko, niekam kitam. tu man primeni KyC'a is kyberzonos laiku, kuriam buvo duota kontroliuot DOD:Source ir visiskai suzlugde greiciau nei per pusmeti. zmones tuos heavy perka "exploitinti" ju jega del ranko "kelimo" cia ir durnam turi buti aisku. isimkit menesiui pratestavimui. pamatysit rezultata. ir is esmes, kodel sprendimas del 128 tick buvo tik tarp adminu, o ne visos bendruomenes balsavimas? pasirodai isvis troli tu karta i savaite serveryje, pasilakstai su tuo smg per sienas lakstydamas ir vel dingsti. ir bandai kazka aiskinti srityse kur kvalifikacijos/patirties neturi. sorry bet kaip adminas tu netinki siam darbui. tau geriau tiktu eventus organizuoti, nei kazka spresti.
  3. karru

    Aukstas pingas

    nu jus is duodat, kam lengviau... simtams zmoniu skambinti del problemos su csgo pingu, ar maskui pakeist hosta? perfect hostas tipo. vel nuluzes 2 servas... paskutini menesi nebuvo ne 1 savaite be luzinejimo antrojo servo. isimkit savo idijotiskus heavy, lazeriu animacijas ir zmones eis i ta pirma serveri. prigrudot slamsto ir norit jog zmones eitu ten lost.
  4. karru

    Aukstas pingas

    belieka isimt ta nereikalinga ranko sistema ir 128tickus atgal sudet.
  5. karru

    Aukstas pingas

    Siaip is esmes wifi niekad neprilygs stabilumu kabeliui. Kad ir kas ka sako, tiesiog negali prilygti, bent jau su dabartine turima technologija. Nesvarbu laptopas, telefonas ar pc su wifi korta/adapteriu, viskas priklausys nuo paties routerio kokybes. Galiu pvz duot. Pas mane UK sedi Virgin Media 200MB internetas su Hub3 (seniau hub2) routeriu, tai apie zaidimus per WIFI gali pamirsti. Pink sokinejimas pastovus, nesvarbu kur busi. Per kabeli rodo tuos 200MB, bet per wifi vos 40-70 tempia... Forumus nueini ir matai kai 90% zmoniu skundzias intiku, o virgin sako viskas ok, nors yra zinoma jog juk routeriai su gamyklinem problemom yra. Tai geriausias variantas yra nusiperki koki asus/tplink/netgear routeri uz 100 svaru, perjungi VM routeri i modemo rezima, ir ta nauja routeri naudoti kaip pagridini ir problemu neber. Zmones privalo tai daryt nes uk tik Virgin kolkas 200+ interneta tiekia. kiti tiekejai vos 60-100 duoda, ir vos ne 2 kart brangesni. Zinoma maziau problemu del kokybes wifi turi, bet ciuju del brangesnes irangos (kuri manau brangaus intiko priezastis ir yra). Nusipirkau TP-Link extenderi vos uz 40 svaru, pajungiau ji antram aukste kaip access point'a. Ir ka tu. WIFI greitis toks pats kaip ir per kabeli, tik vakarais kartais nukrenta iki 160-170MB kai visi kaimynai ir t.t. sulinde i savo telefonus/pc ir t.t. Ir pingas zaidimuose tiesiog nuostabus. Jokio sokinejimo, tiesiog stabilumas lyg per kabeli. Zinoma buna momentu, kai pagrybauja bet tai buna viena momenta i 2-3 savaites.
  6. karru

    Aukstas pingas

    Su visa pagarba administracijai, jei jusu serveris pastatytas ant gero hosto, kodel antram serveryje nera 128 ticku? Apkrova vel sakysite ponas Maskai? Tai kodel prideta nereikalingu pluginu kaip end-round sound muzika, 2 ranku sistema vienu metu... kodel? Norit sakyti apkrovos nedidina jie? Ka jau kalbet kai per paskutines 2 savaites antras servas gal kokius 5 kartus luzes visiskai buvo. ... Tik prasau nesakykite jog truksta lesu, nes kai paskutini kart didinot VIP kainas skundetes jog per daug zmoniu VIP turi... Net ir jei telia cia kalta butu, juk serveris ne patys zmones turi daryti taisymus, o serverio administracija keist hosta ar kazka. Juk blemba daugiau nei 50% lietuviu ant tos telios sedi... Lengva Maskui i viska ranka numoti kai nera konkurencijos del zaideju. Jei butu kitas normalus bendruomenes projektas, sitos nesamones per 3 paras sutvarkytos butu, nes kitu atveju zaidejus prarastumete, o ka reiskia ir lesas...
  7. karru

    wings.001 file neatitikimas

    bet kad istrynes visus tuos failus. padares poto verify failus parsiuncia jusu failus ir vel tapati nesamone.
  8. karru

    wings.001 file neatitikimas

    dabar iskikino su tuo paciu erroru kai rankas pakilo. wtf jus pridirbe su serveriu.
  9. karru

    wings.001 file neatitikimas

    manai durnas to nebandziau? taigi jungiantis i jusu serva vel viska suraso... ir poto vel error. @ s0luti0n verify nepadejo.
  10. zodziu, losiu pas jus. parsiuncia is jusu ten kazkokius wings modelius, o poto iskikina nes jie neatitinka jusu paciu failu. kaip suprast? error atrodo mazdaug taip: [Disconnected] Pure server: file [GAME]\perfectworld_wings01_v3.vpk does not match the server's file...
  11. > Jei imanoma, padarykit prasau jog katik buves zamelapis nebutu balsavimo sarase. Jau igriso kai vaikai 7 kartus is eiles ima awp_lego mapa, nesvarbu jog sedi minuse saudyt nemoka, ir po 5 min regequitina serva kuriam laikui. > Butu labai smagu jog paliktumete votemap/votekick funkcijas aktyvias. Daznai jau atsiranda veikeju, kurie spamina mic'a ar tycia meto flash/smoke and savo ir trukdo zaidimui. > Jeigu imanoma, panaikinkit automatiskai duodamus armorus/defuse kit'us. Kadangi kiekvienam rounde visi turi full armor/salma, silpnesni ginklai (SMG) praranda verte ir smaguma su jais losti. Plius AWP tampa iperkamas jau ANTRA ROUNDA! > Pataikysit savo zmelapiu lista ir palikit labiau active duty tipo zemelapius kaip mirage, dust2, inferno, cobble, nuke ir taip toliau bei pridekit zemepalius kuria labai aktyviai buvo zaidziami CS:S laikai (Piranesi geriausias pvz. Zemelapis nesveikai geras, o pas jus sarare jo nera). > Mutu aplamai gerai kei AWP zamelapi pakeistumete i kita AWP zemelapi arba isvis ji isimtume ir idetumet scout/knife zemelapi. Jie yra kurkas smagesni.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search