Jump to content
Create New...

Mikiukas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Mikiukas paskutinį kartą laimėjo Balandžio 19 2022

Mikiukas turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lietuva
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nebus rodomas kitiems nariams.

Mikiukas's Achievements

Private

Private (1/27)

-1

Reputacija

  1. Mikiukas

    FALSE Ban

    Kaip matote tuose paskyrose yra daugiau negu 300dienu nuo VAC bano, as esu pasitaises pilietis, ir labai noriu zaisti jusu serveryje, nes jusu kolektyvas yra smagus ir juokingas, ar butu imanoma, kad jus mane atbanintumete, zinokit nesinoretu liudeti, del tos kaidos kuria buvau padares pries maziau nei metus, jeigu atbanintumete buciau labai dekingas. Aciu.
  2. Mikiukas

    FALSE Ban

    Jūsų Nick bei steam ID - Tada kada gavau ban buvo Mikliukas. https://steamcommunity.com/id/Mikiukas/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - PUBLICKą darėte prieš gaunant baną - Zaidziau su kitais zaidejais baigesi map ir isejau paiilseti, paiilsejes prisedau ir pamaciau jog gavau ban, bei raso jog as is Ukrainos, nors esu Lietuvoje.Kuris admin nubaudę ? - oteek
  3. Mikiukas

    FALSE Ban

    Gavau fasle BAN, as esu is lietuvos, bet raso Ukraina, Paskutinis kartas kada buvau serveri tai pries kokia gera valanda, bet neesu isitikines, buvo Mirage map pasibaige viskas ir tesiog isejau, nes norejau paiilseti, atsisedu prie kompiuterio ir ziuriu Banas. Priezasties irgi neraso. O serveri zaidziu jau geras 4 dienas (lyg ir). Esu LEM.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search