Jump to content
Create New...

k1

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

k1's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

1

Reputacija

  1. k1

    Išsiaiškinom

    Na va, to ir tikėjausi iš tavęs. Ko taip iškart nerašei? Malonu, kad bent dėl vieno dalyko sutariam.
  2. k1

    Išsiaiškinom

    Įspėji draugiškai vadindamas snargliu? Man 27 m., gal norėtum susitikti akis į akį ir pakartoti ta patį? Ir apskritai, tu truputį praleidi mintį. Prie ko čia aš ir mano veiksmai, 10 dienų senumo logai ir t.t. Mano veiksmai nieko bendro ir jokios įtakos neturi su jūsų, adminų, veiksmais. Ar aš klystu dėl to gravity atvejo? Dėl adminų kultūros chat'e? Tavo stipriausias argumentas 'aj tu pats keikies ir trallialia', bet ar tu supranti, kad aš nesu adminas, o tik paprastas žaidėjas. Kokia prasmė viską atsukti prieš mane, jeigu tema eina apie jūsų, adminų, darbą. Jeigu aš būčiau adminas, tada ir būčiau geradarys, toks kaip Art. Kadaise buvau adminas strike.lt ~2007 metais ir visi mylėjo ir gerbė, taip kad žinau apie ką šneku ir kaip turi elgtis adminai. Kaip ir sakiau, aš tik prašau truputį profesionalumo.
  3. k1

    Išsiaiškinom

    Ko tu čia dabar nusišneki, grasini ir įžeidinėji? Na, Art, kaip paaiškinsi šitą gerietį?
  4. k1

    Išsiaiškinom

    OK, kaip tada paaiškinsi šitą adminą DaSocial su 90h pralošus. Žaidžia su admino komandomis kaip mažas vaikas, padarė gravity 0, užsimušė beveik visi 30 žaidėjų, nes nėjo šokinėt, o nukritus nuo 5cm laiptelio užsimuši ir taip visa rnd. Labai įdomu, labai įdomi masofkė. Ateini palošt, o ten tokį š... mala. [img]https://i.imgur.com/2o5fPzJ.jpg[/img] Dabar ginsi jį ir sakysi jog irgi viskas ok? Aš tik noriu, kad adminai rimtesni būtų, o ne iš cirko. Čia parašai ką nors ir visi pradedat rėkt, kad ne ne, visi adminai teisūs, o tu ne. Kaip galima rimtai žiūrėt į jūsų serverį? Ir dar būtų normali alternatyva, o dabar vienintelis pilnas servas ir reikia matytį tokį cirką kiekvieną dieną. Jeigu ne vienas adminas, tai tada kitas. [img]https://i.imgur.com/zHYp0N7.jpg[/img] Aš taip rašinėčiau, Clarity jau seniausiai būtų sumetęs mute 30 minučių :D Tvarka ir teisingumas! Partijos numeris 15.
  5. k1

    Išsiaiškinom

    O Dieve ko jūs taip jautriai reaguojat, gi rašiau pačioj pirmoj žinutėj taip rimtai nežiūrėt į visa tai. Nei aš norėjau, kad tave baustų nei ką, aš tik norėjau pažiūrėt ką sakys adminas ir va iki ko viskas nuėjo. Koks dar pavydas, manęs niekas nebaudė. Ten tos 10 dienų senumo žinutės iš log'ų, čia dar tada nepažinojau Clarity, todėl ir prašiau. Tas antras sakinys apie 'čiulpimą' net neatsimenu, turėjo būti kažkoks motyvas, kad taip rašyčiau, kodėl nepapastini viso dialogo su kitais žaidėjais? Nes dabar išryškini čia mane kaip didžiausią blogietį. Žodžiu viskas gavosi, kad aš lieku kalčiausias, o su Clarity visada buvo viskas OK. Ir visa tai ką išvardinau irgi OK. Kaip gi nedengsit vienas kito stogo. Visada taip visur buvo ir bus. Galit lock, bet tikiuosi Clarity surimtės po šitos diskusijos.
  6. k1

    Išsiaiškinom

    deivius1 tai pala, tai čia atkasei kelių dienų ar velnias žino kokio senumo logus ir klausi ar baust mane už tai? Aš daviau ss, kuris buvo minutės senumo ir man buvo pasakyta užsičiaupt. Hipokratai jūs. Kaži ar tu nesikeiktum kai botas bėgioja su c4 po plantą ir nededa kol pagaliau pralaimim roundą. Pagirtum jį už tai? Nelabai. Ir tie mano ale 'įžeidimai' nėra asmeniški, aš irgi kartais subotinu ir sulaminu ir mane išvadina visokiu, bet aš suprantu situaciją ir priimu tą kritiką. Ir kadangi jis vis dar rašinėja, norėjau priminti kodėl jis yra diskriminuojantis seksistas. Prieš pora dienų mėtė ant žaidėjos, admino gag/drug ar velniai žino kokias komandas. Kol ji gyva ir bando susikaupt prieš kelis mentus, jis ją ale 'kibina'. Jūs patys pagalvokit, ar jis yra tai daręs su bachūrais? Užmest drug ir kikent? Gi ne. Tai kodėl dabar likę 28 žaidėjai turi matyti tai ir taikstytis su šituo mėšlu? Kaip pastebėjot jis net nesigina, vadinasi mano visi išvardinti faktai yra teisingi. Ponas didysis ale adminas - daryk išvadas.
  7. k1

    Išsiaiškinom

    Na va, teisingai Art pasakyta, nors vienas supranta. [quote]Mk, tu visada kiek ateinu i serv serva matau tave malant suda, kartu su inf ir dar vienu, stumimai ant zaideju pasikartoja visad.[/quote] Melas. Prašom pagrįsti faktais. Čia tik vakar prasprogau dėl tavo nesamonių. [quote]Kita kart bus pamatyta kad kazka izeidineji su savo draugais[/quote] Tu matei mano profilį? Kokie draugai? Kam tu čia dabar bandai mane prirašyt prie kažko? [quote]nes jau jus vaikai man atsibodot labai.[/quote] Na, tai kuris čia stuma ir įžeidinėja? Nenustebčiau jeigu paaiškėtų, kad aš žymiai vyresnis. Apskritai savo amžiuj neturiu laiko šitam mėšlui. Ateini vakare palošt CS, atsipalaiduot po darbų, tai ne tik matai žaidėjus šūdą malant, bet dar ir adminus. Tiesiog vakar taip ir gavosi, o paskui ateini ir čia dar pradedi makaronus kabint, oj tu admine admine. Ir taip, kaip sweet rašė, jeigu ką ir parašau, tai viskas tik paprikolu, bet pastebėjau, kad pusė mano sarkazmo net nesuprantat, turbūt amžiaus tarpas per didelis. Gal reiktų pagaliau nusipirkt mikrofoną, tada suprasit ką sakau.
  8. k1

    Išsiaiškinom

    Atėjo į serverį, sumetė visiems mute ir pareiškė: "kas įžeidinės, tas skris iš servo". Nu galvojam OK, pažiūrėsim ar jis laikosi savo paties [i]taisyklių[/i]. Aš pajuokom atrašiau, kad prieš minutę jam paskelbiant šitą akciją, mane pavadino moteriškos lyties žaidėjas 'durnium'. Aš asmeniškai nebuvau įsižeidęs, nes visi serveryje jau senai pastebėjo, kad mūsų Gretutė yra tiesiog biškį [i]išėjus[/i]. Bet aš norėjau pamatyti ar jis baus moterį/merginą. Tai tada jis pradėjo vartytis, kad nematė. Tada pareiškė ar turiu ss? OK, padariau SS consolėj, specialiai pažiūrėt ar baus. Tai žinot ką pareiškė? Jeigu dar aiškinsiu tai skrisiu iš serverio :D Tai klausimas būtų, jeigu jis žinojo, kad vistiek nieko jei nedarys nes 'pana', tai kam tada prašė ss? Galvojo, kad išsivartys, nes neturėsiu? Ir apskritai jo rašysena ir manieros yra vaikiškos ir pats įžeidinėja kitus žaidėjus, prisikabino prie mano rašybos kol aš jį kamantinėjau kodėl jis ignoruoja mane ir visaip bandė vartytis kol nepradėjo grasint, kad 'skrisiu'. Man asmeniškai visas šitas dalykas rimtai nerūpi, buvo gera juoko dozė, bet aš tik noriu pateikti faktą, kad jis kaip adminas yra paskutinis klounas. Apskritai vienintelis ir savo pareigas atliekantis pats geriausias adminas yra Art. Daugiau neteko matyti nieko geresnio. Tas Clarity turbūt net neskaitęs taisyklių. Prieš pora dienų žinot kam jis naudojo admino spalvotą tą žalią chat'ą? Spamino ir bandė prastumt raktus už Chroma 2 case. Labai profesionalu. Ir jeigu tu jam papriekaištauji jis iškart grasina kaip mažas vaikas. Tai tiek, gerai pablevyzgojau, kaip ir sakiau, neimkit visko rimtai, tiesiog norėjau išsipasakot. Iki pasimatymo serveryje! :-*
  9. Ne dėl vieno keiksmažodžio, o kiekvieną dieną. [img]https://i.imgur.com/EatYUlo.jpg[/img]
  10. Speju pildydamas anketą rašė, kad užmutintų besikeikiančius žaidėjus, bet pats savęs kažkodėl neužsimutina. [img width=1000 height=562]http://i.imgur.com/KqzAYEi.jpg[/img]
  11. k1

    Kodėl neveikia ignoremsg?

    Sveiki. Įjungiat ar išjungiant komandą parašo žinutę chat'e, bet ji visai neveikia, vistiek neblokuoja nė vienos žinutės, kažkokia no action. Toks vaizdas, kad servas override'ina tavo nustatymą. Apie ignoremsg galite paskaityti čia: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=270609302
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search