Nofs Parašė Kovo 16, 2014 Author Share Parašė Kovo 16, 2014 Ar man vienam taip bugina tas go? :D Consoles neišmeta. Turiu per steam propirties atidarinėti.. Paskiau rezultatu lentelės neismeta. Turiu perkraut zaidima. Ne visad prisijungiu prie jusu servo. Nors zaidėju buna 29-30/32Kartais ir palagina nors fps buna 80-70. Jeigu zinote kaip ispresti sitas problemas tai norėciau suzinoti :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Evaldas Parašė Kovo 17, 2014 Share Parašė Kovo 17, 2014 Man pvz irgi būną kad scoreboard išnyksta, arba hud dvigubai sumažėja ir nesąmones rodo.. Ir būna tik tada, jei jungiuosi į BachuruServa, daugiau niekur kitur nebūną tokiu bėdų. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Kovo 17, 2014 Administratorius Share Parašė Kovo 17, 2014 [quote author=Evaldas link=topic=727.msg12229#msg12229 date=1395082678]Man pvz irgi būną kad scoreboard išnyksta, arba hud dvigubai sumažėja ir nesąmones rodo.. Ir būna tik tada, jei jungiuosi į BachuruServa, daugiau niekur kitur nebūną tokiu bėdų.[/quote]Tokios tavo bedos nieko bendra su serveriu neturi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Kovo 18, 2014 ★Vip★ Share Parašė Kovo 18, 2014 laukyt naujo updates,cia ne serveris o steam pjauna,man pvz po paskutinio updates ir tokios nesamones pasitaiko ir ne bachuru serve o competitive losiant,plius vienas bugas kurio reik laukt kol istaisys kad nemestu to automatinio puskos kiekviena kart inventoriui kai ijungi csgo :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GanjaGuy Parašė Kovo 23, 2014 Share Parašė Kovo 23, 2014 Deje Cia servas kaltas.!! kai buna 29-32 jau neperpijunge i serva! ir del ko kad jungiesi 5 kartus ar ten 3 ir neprijunge del slotu,nu del vietos kad nera. Del to ir nerodo score bordo. ir pastebejau kad cia tik sitam serve! Tai jai jungentis neprijunge 3 kartus gali jau isjunkt ir isnaujo junkt nes score bordas dings. :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
weHAS` Parašė Kovo 25, 2014 Share Parašė Kovo 25, 2014 Jeigu jums nerodo scoreboard'o tai pakeiskit rezoliucija ir vel sugrazinkit, turetu vel veikt, arba kaip kai kurie sako uzbindinti kita mygtuka, o ne tab, bet man sitas neveikia. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
SWITCHAZAOR Parašė Kovo 29, 2014 Share Parašė Kovo 29, 2014 Viskas man gerai su go ir nera problemu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai